Η Μαρία Μπακοδήμου αποκαλύπτει πώς είναι η σχέση της με τον Φώτη Σεργουλόπουλο - iefimerida.gr

Η Μαρία Μπακοδήμου αποκαλύπτει πώς είναι η σχέση της με τον Φώτη Σεργουλόπουλο

Σεργουλόπουλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τη σχέση της όχι με το πρώην σύζυγό της αλλά με τον πρώην συμπαρουσιαστή της Φώτη Σεργουλόπουλο μίλησε η Μαρία Μπακοδήμου.

«Ήταν ένα χωρισμός γιατί σαν τηλεοπτικό ζευγάρι, είχαμε δουλέψει αρκετά χρόνια μαζί», παραδέχτηκε η Μαρία Μπακοδήμου, μιλώντας στην εκπομπή Dot.

«Τον πρώτο καιρό μου έλειψε πολύ ο Φώτης. Μετά ήταν και η απόσταση που μας χώριζε γιατί ήμουν στην Κωνσταντινούπολη. Όταν κάποιος είναι φίλος σου, αλλά δεν είναι δίπλα σου καθημερινά, δεν είναι το ίδιο. Από την άλλη, όταν συνδέεσαι με πράγματα που έχουν διάρκεια και έχεις ζήσει πάρα πολλά και μέσα από αυτή τη σχέση έχεις μεγαλώσει και έχεις αλλάξει, ε, δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί. Η τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν τον Σεπτέμβριο στα γενέθλιά του», κατέληξε, μιλώντας για τη σχέση της με τον παρουσιαστή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ