Ο εγγονός του Χουάν Κάρλος πυροβόλησε το πόδι του με τουφέκι - iefimerida.gr

Ο εγγονός του Χουάν Κάρλος πυροβόλησε το πόδι του με τουφέκι

Χουάν Κάρλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο μεγαλύτερος σε ηλικία εγγονός του βασιλιά Χουάν Κάρλος της Ισπανίας πυροβόλησε κατά λάθος το πόδι του την ώρα που έκανε εξάσκηση σκοποβολής, όταν ενώ περπατούσε με το τουφέκι να δείχνει προς το έδαφος, εκείνο εκπυρσοκρότησε.

Ο Φελίπε Χουάν Φροϊλάν, ο 13χρονος γιος της μεγαλύτερης κόρης του βασιλιά, Ινφάντα Ελένα, βρισκόταν με τον πατέρα του Ζεμ ντε Μαρισαλάρ χθες το απόγευμα στην αυλή του σπιτιού τους στην πόλη Σόρια, όταν από λάθος πυροβόλησε το δεξί του πόδι.

Ο Φελίπε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Santa Barbara της Σόρια, όπου δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια στην κλινική Κουιρόν της πρωτεύουσας για περαιτέρω θεραπεία.

Το περιστατικό θύμισε ένα σοβαρό ατύχημα με μέλος της βασιλικής οικογένειας: το 1956 ο 14χρονος αδελφός του βασιλιά Χουάν Κάρλος, Αλφόνσο, έχασε τη ζωή του όταν εκπυρσοκρότησε το όπλο του την ώρα που το καθάριζε, σε σπίτι της βασιλικής οικογένειας, σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή. Αν και τα Ανάκτορα εκείνη την εποχή έδωσαν στη δημοσιότητα την παραπάνω εκδοχή, οι ιστορικοί την αμφισβητούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ