«Αμόρε» τέλος για τον Σαλβίνι: Χώρισε από μοντέλο-παρουσιάστρια - iefimerida.gr

«Αμόρε» τέλος για τον Σαλβίνι: Χώρισε από μοντέλο-παρουσιάστρια

O επικεφαλής της Λέγκα και η γνωστή παρουσιάστρια ήταν ζευγάρι από το 2015 (Φωτογραφία: YouTube)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι φήμες έδιναν κι έπαιρναν τις τελευταίες εβδομάδες στην Ιταλία για τη σχέση του Ματέο Σαλβίνι με το εντυπωσιακό μοντέλο και τηλεπαρουσιάστρια Ελίζα Ιζοάρντι.

Κάποιοι έγραφαν ότι οι δυο τους είχαν απομακρυνθεί, άλλοι ότι είχαν ήδη χωρίσει, αλλά περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να το ανακοινώσουν. Τελικά ήταν η ίδια η 36χρονη καλλονή που το επιβεβαίωσε με μια ανάρτησή της στο Instagram λέγοντας αντίο στον επικεφαλής της Λέγκας.

«“Δεν είναι που κάναμε μαζί που θα μου λείψουν, αλλά αυτά που έπρεπε να κάνουμε”, Gio Evan. Με τεράστιο σεβασμό για την αληθινή αγάπη που ζήσαμε. Ευχαριστώ Ματέο», γράφει στη λεζάντα μαζί με τα λόγια του Ιταλού ποιητή, ενώ την ανάρτηση συνοδεύει μια φωτογραφία των δυο τους από παλαιότερες, ευτυχισμένες στιγμές.

H ανάρτηση της Ελίζα Ιζοάρντι στο Instagram, με την οποία ανακοίνωσε το τέλος της σχέσης της με τον Ματέο Σαλβίνι

Η σχέση του ευρωσκεπτικιστή Ιταλού υπουργού Εσωτερικών με την Ελίζα Ιζοάρντι ξεκίνησε το 2015. Στην αρχή απέφευγαν τα σχόλια δημοσίως, μέχρι που το επιβεβαίωσαν. Κάποια στιγμή μάλιστα λέγεται ότι σκέφτονταν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

«Αμόρε» τέλος για τον Σαλβίνι: Χώρισε από μοντέλο-παρουσιάστρια  | iefimerida.gr 1

«Είναι εξαιρετικά ευφυής και ευαίσθητος άνθρωπος», έλεγε για τον εκλεκτό της καρδιάς της η τηλεπαρουσιάστρια σε μια συνέντευξή της, δηλώνοντας ευτυχισμένη. «Την αγαπώ, δεν μπορώ να ζήσω μακριά της, είναι η γυναίκα της ζωής μου», είχε πει ο 45χρονος ακροδεξιός πολιτικός.

Στο φεστιβάλ του Σαν Ρέμο τον περασμένο Φεβρουάριο ο Ματέο Σαλβίνι είχε φιλήσει δημοσίως την αγαπημένη του

Σύννεφα στη σχέση τους δεν είχαν φανεί, τουλάχιστον μέχρι το φεστιβάλ κινηματογράφου της Βενετίας, προ διμήνου όπου έδειχναν τρελά ερωτευμένοι. Σιγά σιγά, όμως, άρχισαν να αραιώνουν οι κοινές τους εμφανίσεις και να κυκλοφορούν φήμες ότι κάτι δεν πάει καλά. Φήμες που επιβεβαιώθηκαν τελικά σήμερα.

Ο Σαλβίνι έχει δύο παιδιά, τον 14χρονο Φεντερίκο και την πεντάχρονη Μίρτα, που απέκτησε από τον γάμο του με την δημοσιογράφο του πολιτικού ρεπορτάζ Φαμπρίτσια Ιελούτσι και την πρώην σύντροφό του Τζούλια Μαρτινέλι.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ματέο Σαλβίνι ΕΛΙΖΑ ΙΖΟΑΡΝΤΙ Ιταλία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ