Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η κριτής του GNTM έκανε τον πιο fashionable συνδυασμό για πρωινές εμφανίσεις [εικόνα] - iefimerida.gr

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η κριτής του GNTM έκανε τον πιο fashionable συνδυασμό για πρωινές εμφανίσεις [εικόνα]

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου/ Φωτογραφία: ilianapapageorgiou/ Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Instagram είναι ένα μέσο για να μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της και πολλές στιλιστικές της προτάσεις. Η τηλεοπτική της παρουσία τη φετινή σεζόν συζητιέται πολύ.

Ο λόγος για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, την κριτή του Greece’s Next Top Model.

To μοντέλο, μετά τις σπουδές στη δημοσιογραφία και την διοίκηση επιχειρήσεων -αλλά και την συμμετοχή στα καλλιστεία που την ανέδειξε-, άνοιξε τα φτερά της για το εξωτερικό.

Η καθημερινότητα στη Νέα Υόρκη και οι ευκαιρίες που της προσέφερε σε επαγγελματικό επίπεδο άλλαξαν τη ζωή της και την πορεία της. Εργάστηκε πολύ και διάσημοι οίκοι μόδας την εμπιστεύτηκαν.

Παρά το εντατικό καθημερινό πρόγραμμα στην Ελλάδα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αυτές τις μέρες, βρήκε την ευκαιρία να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη και να μας δώσει με τον τρόπο της, στιλιστική έμπνευση.

Ενα outfit της στο Μανχάταν έδειξε έναν συνδυασμό για πρωινές καθημερινές εμφανίσεις στην πόλη.

Δείτε την εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ηλιάνα Παπαγεωργίου Greece's Next Top Model
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ