Τα ζώδια της Τρίτης 10 Απριλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τρίτης 10 Απριλίου

αιγόκερος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δείξτε προσοχή στα οικονομικά σας και μην παρασύρεστε σε άσκοπα έξοδα. Εστιάστε στον καλύτερο προγραμματισμό και μελετήστε καλά τις ενέργειες σας, προτού κάνετε επαγγελματικές κινήσεις. Μολονότι αυτό σας ευχαριστεί προσωρινά, πρέπει να δείτε τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Περιορίστε τον παρορμητισμό σας και την έμφυτη υπεραισιοδοξία που σας διακατέχει πολλές φορές προκειμένου να μην κάνετε λάθη. Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες προυποθέσεις για να περάσετε ευχάριστα με το σύντροφο σας.

Ταύρος

Στα οικονομικά σας περιορίστε έξοδα και σπατάλες και προσπαθήστε να αποταμιεύσετε κάποια χρήματα, για να έχετε όταν τα χρειαστείτε. Στην εργασία σας θα πρέπει να προετοιμαστείτε κατάλληλα γιατί θα δουλεύετε σκληρά αυτή την περίοδο αλλά δεν θα έχετε την αναγνώριση και την ανταμοιβή που θέλετε. Στον αισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα ξεκαθαρίσετε τα προβλήματα που υπάρχουν με το ταίρι σας και θα πλησιάσετε περισσότερο ο ένας τον άλλον. Στον οικονομικό σας τομέα, συγγενείς, σπίτι, περιουσιακά, καθώς και διάφορες κοινωνικές υποχρεώσεις θα επιβαρύνουν το εισόδημα σας. Το πλανητικό σκηνικό στοχεύει κατά βάση αυτήν την περίοδο τον ερωτικό τομέα για εσάς τους Λέοντες.

Δίδυμοι

Στα μέσα της εβδομάδος προσέξτε λίγο την σχέση σας με ένα φιλικό πρόσωπο προκειμένου να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Αναζητείστε νέους τρόπους για να προσπεράσετε τα εμπόδια και τις δυσκολίες που θα δημιουργηθούν στις σχέσεις σας. Οι αυξημένες υποχρεώσεις και οι προτεραιότητές σας στον επαγγελματικό τομέα, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για καλή διάθεση. Οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές κατακτήσεις και η διάθεση σας θα ανέβει κατακόρυφα. Οι ανακατατάξεις που θα συμβούν θα είναι αρκετές και θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος.

Καρκίνος

Ευνοούνται σχέδια, σπουδές, πνευματικές εργασίες, νομικές υποθέσεις και επαφές ή ταξίδια με ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό. Θα συμβούν ξαφνικά γεγονότα που θα δώσουν τις λύσεις που ψάχνατε για τα ζητήματα που σας απασχολούν το τελευταίο καιρό. Μια σύντομη εκδρομή θα ήταν σκόπιμη για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Στα ερωτικά σας, όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση, οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε τα προβλήματα με το ταίρι σας και να κάνετε μια καινούργια αρχή. Στον εργασιακό σας τομέα προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί στην κρίση σας και εξετάστε τις προτάσεις που θα προκύψουν αναλυτικά για αν αποφύγετε τυχόν λάθη του παρελθόντος και προπαντός μην είστε ανυπόμονοι και κάνετε βεβιασμένες κινήσεις.

Λέων

Αποφύγετε το δανεισμό γιατί θα δυσκολευτείτε για να ανταπεξέλθετε στη αποπληρωμή του. Ένα παρασκήνιο που αφορά συνωμοσίες ή και συζητήσεις γύρω από τον εργασιακό σας τομέα δεν αποκλείεται να αποκαλυφθεί. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα πλησιάσετε περισσότερο ένα πρόσωπο που από καιρό σας ενδιαφέρει και θα έχετε θετική ανταπόκριση. Όσον αφορά τον επαγγελματικό σας τομέα θα αντιμετωπίσετε κάποιες διαφωνίες με τους συνεργάτες σας, γι΄ αυτό προσπαθήστε να αποφύγετε εντάσεις και προστριβές μαζί τους. Προσπαθήστε τώρα με την Ανάδρομη Αφροδίτη να ξεκαθαρίσετε με τα προβλήματα που σας ταλαιπωρούν.

Παρθένος

Απαραίτητη προυπόθεση για να πετύχετε τα σχέδια σας, είναι ότι θα πρέπει να διατηρήσετε χαμηλούς τους τόνους. Κάποιες καταστάσεις που θα δημιουργηθούν καλό θα είναι να μείνετε αμέτοχοι γιατί υπάρχει πολύ παρασκήνιο στη δουλειά σας και δεν πρέπει να ανακατευτείτε καθόλου. Μηνύματα, ειδήσεις, τηλεφωνήματα, συζητήσεις, επαφές, με συγγενείς ή φίλους θα γεμίσουν το πρόγραμμά σας. Πρέπει να αντιληφθείς έγκαιρα ποια άτομα σου «κάνουν» και ποια όχι, ώστε να κάνεις πολύ γρήγορα τα ξεκαθαρίσματά σου. Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι αλλάξτε τρόπο συμπεριφοράς και διώξτε τις ανασφάλειες από το μυαλό σας.

Ζυγός

Ένα παρασκήνιο που αφορά συνωμοσίες ή και συζητήσεις γύρω από τον εργασιακό σας τομέα δεν αποκλείεται να αποκαλυφθεί. Έχετε περάσει σε μια μεταβατική περίοδο και πρέπει να κάνετε περισσότερους συνδυασμούς για να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της ζωής. Ο αισθηματικός τομέας παρουσιάζει σταθερότητα αυτή την εποχή. Προσοχή όμως μην προβείτε σε επενδύσεις, αγορές ή οικονομικά ρίσκα αυτήν την περίοδο και έως το τέλος του καλοκαιριού. Τα ζητήματα καριέρας σας αποσπούν πολύ χρόνο με συνέπεια να παραμελείτε την προσωπική σας ζωή.

Σκορπιός

Δεν είναι απίθανο να αιφνιδιαστήτε και από κάποιους συνεργάτες σας οι όποιοι θα σας απογοητεύσουν μετά από σημαντικές αποκαλύψεις που θα γίνουν. Μην αντιδράσετε σπασμωδικά γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι να ταλαιπωρηθείτε περισσότερο. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα είσαστε μελαγχολικοί γιατί θα νιώθετε μοναξιά και δεν πρέπει να αφήσετε να σας πάρει από κάτω. Προσέξτε όμως μήπως μέσα στο κλίμα των ριζικών αλλαγών αδικήσετε κάποια πρόσωπα και κάνετε λάθος εκτιμήσεις. Στη δουλειά σας, θα περιμένετε εντάσεις και αλλαγές αφού πρόκειται να συμβούν γεγονότα, που κατά βάθος τα αναμένατε, αλλά δεν μπορούσατε να φαναστείτε πως θα διαδραματιστούν τόσο άμεσα και με τέτοιο τρόπο.

Τοξότης

Μην αρχίσετε όμως τις σπατάλες γιατί θα χρειαστεί να τακτοποιήσετε παλιές σας οφειλές που τις είχατε αμελήσει μέχρι στιγμής. Οι αδέσμευτοι ζωδίου, θα ξυπνήσουν αναμνήσεις του παρελθόντος και θα αναζητήσετε ένα πρόσωπο από τα παλιά. Παράλληλα θα προκύψουν προτάσεις για νέες συνεργασίες και η διάθεση σας θα ανέβει, αφού θα δείτε ότι αναγνωρίζεται το έργο σας. Στα επαγγελματικά σας θα προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε και θα πιεστείτε πολύ μέχρι να το πετύχετε. Στον επαγγελματικό σας τομέα, η κούραση από το συνεχές τρέξιμο και η πίεση από τις αυξημένες υποχρεώσεις, θα σας κάνουν να νιώθετε ότι έχετε φτάσει στα όρια σας.

Αιγόκερος

Αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με τον ερωτικό σας σύντροφο, φτάνοντας ακόμη και σε σκληρές συγκρούσεις. Διοχετεύστε την ενέργεια σας σε ζητήματα που απαιτούν δημιουργικότητα, για να σημειώσετε άνοδο σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Εσείς που είστε μόνοι, η γοητεία σας θα εκπέμπει στον κοινωνικό σας περίγυρο ερωτικά μηνύματα και θα προσελκύσετε αρκετά ενδιαφέροντα άτομα, που θα σας ενθουσιάσουν με το χιούμορ και την εξυπνάδα τους. Θα εργάζεστε παραπάνω ώρες μέχρι να φτάσετε στο σημείο που θέλετε εσείς. Κάντε πράγματα που θα σας φέρουν πιο κοντά.

Υδροχόος

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις πάνω στα νεύρα σας. Θα διώξετε ότι σας καταπιέζει και σας ταλαιπωρεί και θα προχωρήσετε μπροστά για να πραγματοποιήσετε τις υψηλές σας φιλοδοξίες. Μην προσπαθείς να εντυπωσιάσεις, γιατί αυτή την στιγμή δεν σε συμφέρει αυτή η στάση. Οι ελεύθεροι του ζωδίου οι γνωριμίες που θα κάνετε δύσκολα θα σας ενθουσιάσουν. Προσπαθήστε να αφήσετε τη στασιμότητα του παρελθόντος και ξεκινήστε να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας χαροποιήσουν.

Ιχθείς

Ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα έλξη το ενδιαφέρον σας. Θα μπορέσετε να βάλετε ένα τέλος στις συνεχόμενες εντάσεις που είχαν καταβάλει τη ψυχολογία σας, το τελευταίο καιρό. Οι αδέσμετοι του ζωδίου τα άστρα προβλέπουν νέες γνωριμίες που θα σας τονώσουν την αυτοπεποίθηση. Οικονομικά, θα κάνετε ένα απολογισμό των κινήσεων που έχετε κάνει το τελευταίο καιρό και θα αποφασίσετε ότι, το χαρτοφυλάκιο σας χρειάζεται αναδιάταξη. Στον οικονομικό σας τομέα, συγγενείς, σπίτι, περιουσιακά, καθώς και διάφορες κοινωνικές υποχρεώσεις θα επιβαρύνουν το εισόδημα σας.

ΠΗΓΗ: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ