Η φωτογραφία της Μιλλούση με τον Πετρούνια -Μετά την κατάκτηση του χρυσού [εικόνα] - iefimerida.gr

Η φωτογραφία της Μιλλούση με τον Πετρούνια -Μετά την κατάκτηση του χρυσού [εικόνα]

Βασιλική Μιλλούση & Λευτέρης Πετρούνιας (Φωτογραφία: NDPphoto)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από το πλευρό του Λευτέρη Πετρούνια σε μια ακόμη μεγάλη στιγμή της καριέρας του δεν θα μπορούσε να λείπει η σύντροφός του Βασιλική Μιλούση.

Η πρωταθλήτρια, που ανακοίνωσε την απόφασή της να αποσυρθεί από την αγωνιστική δράση, είδε από κοντά την προσπάθεια και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από τον πρωταθλητή της ενόργανης γυμναστικής.

Σε InstaStory της, η Βασιλική Μιλλούση μοιράστηκε κοινό τους στιγμιότυπο, στο οποίο φαίνεται να χαμογελά και να δαγκώνει το χρυσό μετάλλιο, ενώ ο Λευτέρης Πετρούνιας λάμπει από ευτυχία.

Βασιλική Μιλλούση και Λευτέρης Πετρούνιας

Ο Λευτέρης Πετρούνιας επιστρέφει από την Ντόχα αύριο (Σάββατο 03/11) με την πτήση “QR 207” της “Qatar Airways”, που αναμένεται να αφιχθεί στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» στις 21:25 το βράδυ. Στην ίδια πτήση θα βρίσκεται και η πρωταθλήτρια της Εθνικής γυναικών, Βασιλική Μιλλούση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ