Σε περισσότερα από τέσσερα παιδιά ασέλγησε ο παιδεραστής - προπονητής - iefimerida.gr

Σε περισσότερα από τέσσερα παιδιά ασέλγησε ο παιδεραστής - προπονητής

Σε περισσότερα από τέσσερα παιδιά ασέλγησε ο παιδεραστής - προπονητής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά το αρχικό σοκ που προκάλεσε η αποκάλυψη ότι ο προπονητής ποδοσφαιρικής ομάδας, Δημήτρης Λιγομένος, ασελγούσε σε βάρος τεσσάρων ανήλικων παιδιών – παιχτών της ομάδας, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας εκφράζουν φόβους πως ο αριθμός των παιδιών που έπεσαν θύματα 57χρονου είναι μεγαλύτερος.

Ο προπονητής (φώτο από τα Νέα) συνελήφθη το πρωί της Κυριακής μπροστά από τα γραφεία του συλλόγου Πήγασος Πατησίων στην οδό Δαιμονογιάννη και λίγο προτού η ομάδα αναχωρήσει για παιχνίδι που έδινε για την Γ' ερασιτεχνική κατηγορία της Αθήνας.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του Δημήτρη Λιγομένου, μετά από καταγγελίες τεσσάρων παικτών, παιδιά οικογενειών ομογενών και μεταναστών που είχαν επιλέξει το συγκεκριμένο σωματείο για την άθλησή τους.

Αρχικά ένα από τα παιδιά είχε εκδηλώσει την πρόθεσή του να σταματήσει τις προπονήσεις με τον ΑΟ Πήγασου, κάτι που παραξένεψε τους γονείς, καθώς ήταν ένα παιδί που «ζούσε για να κλωτσάει την μπάλα».

Ο μικρός εξιστόρησε ύστερα από αρκετές πιέσεις των γονιών του τον πραγματικό λόγο που δεν ήθελε πια να πηγαίνει στο σωματείο του Λιγομένου. Μετά από την πρώτη καταγγελία φαίνεται πως πείσθηκαν και τα υπόλοιπα θύματα να μιλήσουν.

Προσπαθούσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους

Ο 57χρονος προπονητής προσπαθούσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη ανήλικων παιδιών της ομάδας του και στη συνέχεια υποσχόταν στα «θύματά» του πως θα τους βοηθούσε να πάρουν μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα, πως είχε γνωριμίες σε σημαντικούς συλλόγους. Σε αρκετές περιπτώσεις τους υποσχόταν πως θα έπαιζαν βασικοί στην ομάδα και θα τους πρόσεχαν σκάουτερ που εκείνος θα είχε φροντίσει να καλέσει, ενώ σύμφωνα με την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων δεν έλειψαν και οι περιπτώσεις όπου πλήρωνε τα παιδάκια για να ικανοποιήσει τις ορέξεις του.

Χθες ο ο προπονητής -παιδεραστής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις κακουργηματικού χαρακτήρα αξιόποινες πράξεις της αποπλάνησης ανηλίκου, της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια, της ασέλγειας με ανήλικο έναντι αμοιβής και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ