Επίδειξη ικανοτήτων -Οι απόλυτες βολές από τη Μοίρα Κατευθυνόμενων Βλημάτων [εικόνες] - iefimerida.gr

Επίδειξη ικανοτήτων -Οι απόλυτες βολές από τη Μοίρα Κατευθυνόμενων Βλημάτων [εικόνες]

Βολή από τη Μοίρα Κατευθυνόμενων Βλημάτων Μ Κ/Β «ΗΑWΚ» / Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Περιοχή Ευθύνης της 5ης Ταξιαρχίας Πεζικού «V ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΚΡΗΤΩΝ».

Ο Αρχηγός, επισκέφτηκε αρχικά το Πεδίο Βολής Κρήτης, όπου Μονάδες Πυροβολικού, στο πλαίσιο της επιχειρησιακής τους αξιολόγησης, εκτέλεσαν βολές.

Η Μοίρα Κατευθυνόμενων Βλημάτων (Μ Κ/Β «ΗΑWΚ»), εκτέλεσε βολή με πραγματικά πυρά. - Μοίρα Ελαφρού Α/Α Πυροβολικού, πραγματοποίησε βολές με το Α/Α Σύστημα «ASRAD», με πραγματικά πυρά. Τα ποσοστά επιτυχίας των βολών HAWK και ASRAD, κυμάνθηκαν μεταξύ του 92% και του 100%. Στη συνέχεια ο Αρχηγός, επισκέφτηκε την 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών (1ηΜΑΛ), στα Χανιά Κρήτης, όπου παρακολούθησε Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ).
Με τη λήξη της ΤΑΜΣ, ο Αρχηγός πραγματοποίησε ομιλία στο προσωπικό της 1ης ΜΑΛ, κατά την οποία αναφέρθηκε στον κρίσιμο ρόλο των Ειδικών Δυνάμεων στην αποτροπή. παράλληλα επεσήμανε την αξία της χρηστής διοίκησης του προσωπικού, ενώ τόνισε την αξία της αυτοβελτίωσης.
Ο Αρχηγός, είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει για μία ακόμη φορά το υψηλό ηθικό και το εξαιρετικό επίπεδο εκπαίδευσης, καθώς και την υπερηφάνεια και αποτελεσματικότητα του προσωπικού σε όλο το εύρος των δραστηριοτήτων.

Εντυπωσιακές βολές στην Κρήτη
Σε απόλυτη ετοιμότητα ο ελληνικός στρατός
Το πεδίο βολής στην Κρήτη
Ο Αρχηγός του ΓΕΣ επισκέφτηκε αρχικά το Πεδίο Βολής Κρήτη
Βολή από τη Μοίρα Κατευθυνόμενων Βλημάτων Μ Κ/Β «ΗΑWΚ»
Η εντυπωσιακή εκτόξευση
Τα ποσοστά επιτυχίας των βολών HAWK και ASRAD, κυμάνθηκαν μεταξύ του 92% και του 100%
Η εκπαίδευση και η συνεργασία βγαίνουν στο πεδίο βολής
Ο στόχος «κλείδωσε», η εκτόξευση ξεκίνησε
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μοίρα Κατευθυνόμενων Βλημάτων
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ