Θεοδωράκης: Δεν θα συνυπογράψουμε τις ιδεοληψίες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για το Σύνταγμα - iefimerida.gr

Θεοδωράκης: Δεν θα συνυπογράψουμε τις ιδεοληψίες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για το Σύνταγμα

Συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό έδωσε λίγο πριν το Συνέδριο του Ποταμιού ο Σταύρος Θεοδωράκης- φωτογραφία sooc.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σταύρος Θεοδωράκης δηλώνει αποφασισμένος για την αυτόνομη κάθοδο του Ποταμιού, 3 ημέρες πριν απο το συνέδριο του κόμματος που ξεκινά το Σάββατο.

«Η χώρα έχει ανάγκη από πολιτικούς χωρίς βαρίδια. Δεν μπορεί το μέλλον να αφήνεται συνεχώς σε παλιούς υπουργούς και επαγγελματίες λαϊκιστές. Εμείς δεν κολακεύσαμε και δεν επιχειρήσαμε να αποπλανήσουμε ποτέ τους ψηφοφόρους. Λέμε αλήθειες και προτείνουμε μελετημένες λύσεις" δηλώνει χαρακτηριστικά.

Οσο για την Συνταγματική Αναθεώρηση εκφράζει επιφυλάξεις: «Εξαρτάται τι περιθώρια θα έχουμε για να αλλάξουμε όντως το Σύνταγμα προς το καλύτερο. Δεν θα μπούμε πάντως σε ένα διάλογο, αν ο τελικός στόχος της κυβέρνησης είναι απλώς να συνυπογράψουμε τις ιδεοληψίες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ .

Στην συνέντευξή του στο ραδιόφωνο 2/47 εκφράζει την αισιοδοξία ότι δεν θα υπάρχουν απώλειες από την κοινοβουλευτική ομάδα: «Δε νομίζω ότι υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. Όλοι θα σεβαστούν τις αποφάσεις των συνέδρων. Κάθε στέλεχος και κάθε βουλευτής θα υπερασπιστεί τις απόψεις του και οι πολλοί θα αποφασίσουν».

Ενώ στην ερώτηση αν το Ποτάμι θα αποκτήσει αντιπρόεδρο και αν αυτός θα είναι ο Γιώργος Μαυρωτάς, σημειώνει με νόημα: «Αυτό θα αποφασιστεί από το συνέδριο. Ο Γιώργος πάντως κάνει εξαιρετική δουλειά στη Βουλή. Το αναγνωρίζουν ακόμη και αντίπαλοι. Κοσμεί θα έλεγα την πολιτική. Οπότε δεν θα ξαφνιαστώ αν όλοι – παλιοί και νέοι φίλοι – τον επιλέξουν για έναν ακόμη σημαντικό ρόλο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ