Τι κάνει η Φωτεινή Αθερίδου μετά την «Mουρμούρα»; Στο πλευρό της οι γονείς της στην επίσημη θεατρική πρεμιέρα [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Τι κάνει η Φωτεινή Αθερίδου μετά την «Mουρμούρα»; Στο πλευρό της οι γονείς της στην επίσημη θεατρική πρεμιέρα [εικόνες & βίντεο]

Επίσημη πρεμιέρα "Cock"
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Φωτεινή Αθερίδου μαζί με τον Κωνσταντίνο Πλεμμένο αποτέλεσαν ένα από τα ζευγάρια της αγαπημένης σειράς του Alpha «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα».

Ωστόσο η νεαρή ηθοποιός αποχαιρέτησε την κωμική σειρά και προχώρησε στο νέο της επαγγελματικό βήμα.

«Θεωρώ ότι όλη η ζωή μας είναι γεμάτη δοκιμές, ότι είναι πολύ σούπερ ένα κανάλι να δίνει ευκαιρία σε νέους ανθρώπους και να εναλλάσσει κάποια ζευγάρια και να βλέπει τις δυναμικές τους. Εγώ ένιωσα ωραία και ήταν καλά, ήταν μία ωραία εμπειρία, χρήσιμη και ενδιαφέρουσα» είχε σημειώσει η Φωτεινή Αθερίδου για το τέλος της συνεργασίας της με την τηλεοπτική σειρά στο Mytv.

Σήμερα, η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη και της Ελένης Γκασούκα πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Cock» του Μάικ Μπάρτλετ που έκανε επίσημη πρεμιέρα στο θέατρο Αθηνών.

Το πρωτότυπο έργο σε σκηνοθεσία Μίνου Θεοχάρη και μετάφραση Κατερίνας Ευαγγελάτου ανεβαίνει για δεύτερη φορά στην Ελλάδα με πρωταγωνιστές τους Δημήτρη Μακαλιά, Φωτεινή Αθερίδου, Ηλία Μουλά και Αλέξανδρο Καλπακίδη.

Πρόκειται για την κωμική ιστορία ενός ιδιαίτερου τριγώνου, που σχηματίζεται αναπάντεχα όταν ένας ομοφυλόφιλος άντρας γνωρίζει και ερωτεύεται μια γυναίκα, με αποτέλεσμα να νιώθει απόλυτα διχασμένος.

Δείτε την κόρη του Θοδωρή Αθερίδη, Φωτεινή, στην επίσημη θεατρική πρεμιέρα της στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φωτεινή Αθερίδου θεατρική πρεμιέρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ