Προτίμησε να πάει στην φυλακή παρά να μείνει με την μητέρα του! - iefimerida.gr

Προτίμησε να πάει στην φυλακή παρά να μείνει με την μητέρα του!

Ιταλός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην φυλακή προτίμησε να καταλήξει ένας 43χρονος άνδρας από το να αναγκαστεί να μείνει μαζί με την «καταπιεστική» ηλικιωμένη μητέρα του, κάτω από την ίδια στέγη.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Ιταλό, Κάρμινε Γερβολίνο, ο οποίος καταδικάστηκε για κατοχή ναρκωτικών και στο παρελθόν για άλλα αδικήματα, αλλά ήθελε πλέον να «απογαλακτιστεί» και να αλλάξει τόπο κατοικίας. Κάτι τέτοιο όπως το είπαν οι αστυνομικοί λόγω του βεβαρημένοτ ποινικού μητρώου του, θα ήταν χρονοβόρο. Έτσι πήρε δραστικά μέτρα.

Έφτιαξε μία μολότοφ πήγε έξω από ένα αστυνομικό τμήμα και ουρλιάζοντας «καλύτερα στην φυλακή παρά με την μαμά», έριξε την μολότοφ στην είσοδο του τμήματος. Το αποτέλεσμα όπως ήταν λογικό, ήταν να ξεσπάσει πυρκαϊά την οποία και έσβησε η πυροσβεστική,

Τελικά ο 43χρονος πέτυχε τον στόχο του καθώς στη συνέχεια εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη για πρόκληση πυρκαϊάς, πρόκληση βλαβών και κατοχή εύφλεκτου υλικού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ