Μαφιόζικη επίθεση στον Πειραιά: Σε καλύτερη κατάσταση ο άνδρας που πυροβολήθηκε με καλάσνικοφ - iefimerida.gr

Μαφιόζικη επίθεση στον Πειραιά: Σε καλύτερη κατάσταση ο άνδρας που πυροβολήθηκε με καλάσνικοφ

μαφιόζικη επίθεση στον Πειραιά/Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε σχετικά καλύτερη κατάσταση βρίσκεται ο άνδρας που πυροβολήθηκε το βράδυ της Τρίτης, στην Ακτή Κονδύλη, στον Πειραιά.

Ο άνδρας, ο οποίος είναι «νονός» της νύχτας, εισήχθη στο Τζάνειο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, έχοντας όμως τις αισθήσεις του, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, η υγεία του παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε έξω από τα γραφεία εταιρείας που στεγάζεται σε κτίριο της Ακτής Κονδύλη, όταν δύο άτομα που επέβαιναν σε βαν, πυροβόλισαν το θύμα με καλάσνικοφ.

Λίγη ώρα αργότερα από τους πυροβολισμούς, αστυνομικοί εντόπισαν ένα καμένο λευκό βαν, στη συμβολή των οδών Μήλου και Αιτωλικού. Μέσα σε αυτό εντόπισαν κι ένα καλάσνικοφ, επίσης καμένο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο εν λόγω άνδρας, φέρεται ως ύποπτος για τη δολοφονία του 45χρονου Μανώλη Καραγιάννη, τον περασμένο Ιούνιο, στο Παλαιό Φάληρο, ενώ φέρεται να ήταν φίλος της 33χρονης Κατερίνας Αναγνωστάκη, οποία εκτελέστηκε με μαφιόζικο τρόπο τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Κηφισιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πειραιάς επίθεση νονός της νύχτας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ