Basketball Champions League: Πρώτη νίκη για τον ΠΑΟΚ, σε νεκρό χρόνο - iefimerida.gr

Basketball Champions League: Πρώτη νίκη για τον ΠΑΟΚ, σε νεκρό χρόνο

Ο ΠΑΟΚ πήρε... ανάσα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε νεκρό χρόνο, από το χέρι του αρχηγού Βαγγέλη Μαργαρίτη, ήρθε για τον ΠΑΟΚ η πρώτη νίκη στο Basketball Champions League.

Ο «δικέφαλος» επικράτησε 83-82 της Ναντέρ, στην 4η αγωνιστική, στο PAOK Sports Arena. Ο Μαργαρίτης εκτέλεσε εύστοχα τη μία από τις δύο βολές, έπειτα από φάουλ που κέρδισε από τον Τζούλιαν Γκαμπλ, ενώ το σκορ ήταν 82-82 και οι διαιτητές χρησιμοποίησαν το instant replay, για να καταλογίσουν την παράβαση.

Ο ΠΑΟΚ είχε στο ματς αμυντική αποτελεσματικότητα, σε μεγάλο βαθμό, πολυφωνία στην επίθεση, με τον Θόδωρη Ζάρα να είναι πρώτος του σκόρερ με 18 πόντους και 4/5 τρίποντα. Ξεχώρισαν για τους Γάλλους, οι Αντας Γιουσκεβίτσιους (ειδικά στο πρώτο μέρος), με 19 πόντους (5/10 τρίποντα), Χαουκούρ Πάλσον (16π., 3/3 τρίποντα, 4 ριμπ., 2 ασ.), Λαχάου Κονατέ (15π., 5 ριμπ., 4 ασ., 1κλ).

Τα δεκάλεπτα: 20-18, 41-35, 53-54, 83-82

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Basketball Champions League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ