A-list διάσημες που λένε «όχι» στο γυμνό [εικόνες] - iefimerida.gr

A-list διάσημες που λένε «όχι» στο γυμνό [εικόνες]

Διάσημες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να έχουν κορμί θανατηφόρο, να αποτελούν αντικείμενο πόθου για χιλιάδες άντρες ανά την υφήλιο και οι γυναίκες να ψάχνουν μάταια να βρουν ένα ψεγάδι πάνω τους, ωστόσο υπάρχουν κάποιες διάσημες που αρνούνται να δείξουν το σώμα τους, όπως τις γέννησε η μαμά τους.

Τζέσικα Άλμπα

Αν και στην ταινία Sin City υποδύεται μια στρίπερ, έχει ξεκαθαρίσει ότι το γυμνό δεν την ενδιαφέρει. Όπως είχε δηλώσει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο περιοδικό Elle: «Δεν κάνω γυμνό. Είμαι απόλυτη. Ίσως αυτό με κάνει να θεωρούμαι κακή ηθοποιός. Ίσως και να μην με προσλάβουν για κάποια ταινία εξαιτίας αυτού. Αλλά δεν με ενδιαφέρει καθόλου».

Μέγκαν Φοξ

Στο μόνο που μπορούν να επλίζουν οι θαυμαστές της Μεγκ είναι ένα βαθύ ντεκολτέ, μια μίνι φούστα ή έστω μια διαφάνεια. Αλλά μέχρι εκεί. Η ίδια έχει δηλώσει: «Δεν μπορώ να φανταστώ ποτέ τον εαυτό μου να κάνει ταινία με γυμνές σκηνές. Τέτοιες σκηνές θα υπάρχουν για πάντα, ειδικά τώρα με το internet».

Τζούλια Ρόμπερτς

Ορθά κοφτά και χωρίς πολλά πολλά, η Τζούλια δεν έχει κάνει ποτέ γυμνό, και ούτε σκοπεύει.

Τζέσικα Σίμσον

Μπορεί να μην της φαίνεται, αλλά κατά βάθος είναι σεμνό κορίτσι, και τα κάλλη της τα φυλάει μόνο για λίγους εκλεκτούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ