Οι οπαδοί της Μαρσέιγ ζητούν από την ομάδα τους να χάσει - iefimerida.gr

Οι οπαδοί της Μαρσέιγ ζητούν από την ομάδα τους να χάσει

Μαρσέιγ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μαρσέιγ έχει μείνει προ πολλού μακριά από την διεκδίκηση του τίτλου στην Γαλλία και μετά την ήττα της από την Παρί Σεν Ζερμέν, οι οπαδοί της βλέπουν τη μεγάλη αντίπαλό τους να βρίσκεται κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Την Τετάρτη η Μαρσέιγ υποδέχεται την έκπληξη της φετινής Ligue 1, Μονπελιέ, που βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με την Παρί, έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο και οι φανατικοί οπαδοί των Μασσαλιωτών επιθυμούν την ήττα της ομάδας τους προκειμένου να μην κατακτήσει η Παρί το πρωτάθλημα.

«Ας δώσουμε στη Μονπελιέ τις καλύτερες πιθανότητες να σταματήσει την Παρί από τον τίτλο. Ας αφήσουμε τη Μονπελιέ να νικήσει και μην ξεχνάμε τι μας έχει διδάξει η ιστορία», αναφέρουν οι «South Winners 87», φανατικοί οπαδοί της Μαρσέιγ στην ιστοσελίδα τους.

Η Μαρσέιγ είχε χάσει το πρωτάθλημα του 1999 μετά την ήττα της ΠΣΖ με 3-2 από την Μπορντό και οι οπαδοί της δεν μπορούν να το ξεχάσουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ