Απίστευτο: Η στιγμή που υποχωρεί πεζοδρόμιο και «καταπίνει» δύο γυναίκες [βίντεο] - iefimerida.gr

Απίστευτο: Η στιγμή που υποχωρεί πεζοδρόμιο και «καταπίνει» δύο γυναίκες [βίντεο]

Η στιγμή που ανοίγει η γη και «καταπίνει» τις δύο γυναίκες. Φωτογραφία: YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην γειτονική Τουρκία όταν μια τεράστια τρύπα άνοιξε ξαφνικά κάτω από τα πόδια δύο γυναικών με αποτέλεσμα να τις καταπιεί.

Οι δύο γυναίκες, που αναγνωρίστηκαν ως η γιατρός Σούζαν Κουντάι Μπαλίκ και η νοσοκόμα Οζλέμ Ντιγιαμάζ, μόλις είχαν τελειώσει την εργασία τους σε ένα ιατρικό κέντρο στο Ντιγιαρμπακίρ της νοτιοανατολικής Τουρκίας.

Τα πλάνα που καταγράφηκαν σε κάμερα κλειστού κυκλώματος, δείχνουν τις δύο γυναίκες να περπατάνε στο πεζοδρόμιο και να σταματούν ξαφνικά για να μιλήσουν.

Καθώς μιλάνε, το πεζοδρόμιο ξαφνικά καταρρέει κάτω από τα πόδια τους και οι δύο γυναίκες εξαφανίζονται. Μεγάλες πλάκες από τσιμέντο πέφτουν μέσα στην τρύπα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να διακρίνει κανείς τις δύο γυναίκες.

Παρόλα αυτά, κατάφεραν να επιβιώσουν με μικροτραυματισμούς παρά τον όγκο του τσιμέντου που έπεσε πάνω τους.

Η αστυνομία και οι πυροσβέστες που βρέθηκαν στη σκηνή έχουν σφραγίσει την περιοχή και έχει ξεκινήσει έρευνα για το τι προκάλεσε την μυστηριώδη τρύπα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ