Ο Ερντογάν καλεί τη Σαουδική Αραβία να αποκαλύψει ποιος σκότωσε τον Κασόγκι και πού είναι το πτώμα του - iefimerida.gr

Ο Ερντογάν καλεί τη Σαουδική Αραβία να αποκαλύψει ποιος σκότωσε τον Κασόγκι και πού είναι το πτώμα του

Να αποκαλύψουν τον συνεργάτη στην Τουρκία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι η δολοφονία του Κασόγκι έφερε στο φως της δημοσιότητας σε μεγάλο βαθμό την δράση της αστυνομίας, των υπηρεσιών πληροφοριών, αλλά και την έρευνα της δικαιοσύνης.

Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ίδιος δήλωσε ότι η Σαουδική Αραβία θα πρέπει να αποκαλύψει που βρίσκεται το πτώμα του, ενώ τόνισε ότι οι 18 ύποπτοι που έχουν συλληφθεί, γνωρίζουν ποιος σκότωσε τον Κασόγκι.

Παράλληλα, ο πρόεδρος Ερντογάν είπε η Σαουδική Αραβία είναι αναγκαίο να αποκαλύψει ποιος ήταν ο τοπικός συνεργάτης, ενώ ο ίδιος ρώτησε ποιος έδωσε την εντολή για την δολοφονία του Κασόγκι.
Επίσης, δήλωσε ότι οι τουρκικές αρχές έχουν στα χέρια τους περισσότερα έγγραφα και πληροφορίες, ενώ δεν υπάρχει ανάγκη βιασύνης.

Παράλληλα, ο Ερντογάν αναρωτήθηκε ποιος έστειλε την ομάδα των 15 ατόμων στην Τουρκία, ενώ τόνισε πως είπε στον Σαουδάραβα πρίγκιπα του θρόνου ότι η σύλληψη των 18 υπόπτων, αποτελεί σημαντική ένδειξη συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ