Το παρασκήνιο του διαζυγίου Κανάκη-ΑΝΤ1 -Γιατί έφυγε ο παρουσιαστής - iefimerida.gr

Το παρασκήνιο του διαζυγίου Κανάκη-ΑΝΤ1 -Γιατί έφυγε ο παρουσιαστής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρελθόν από τον ΑΝΤ1 αποτελεί πλέον ο Αντώνης Κανάκης.

Μετά από 21 χρόνια συνεργασίας ο παρουσιαστής ανακοίνωσε την απόφαση του να αποχωρήσει από το κανάλι καθώς όπως εξήγησε στην ανακοίνωσή του που δόθηκε στη δημοσιότητα θεώρησε ότι φωτογράφησαν τον ίδιο πίσω από το κόψιμο των εκπομπών του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του Γιώργου Λιάγκα.

Στη Φωλιά των Κου Κου αποκαλύφθηκαν κομμάτια από το παρασκήνιο ανάμεσα σε Αντώνη Κανάκη και ΑΝΤ1 που οδήγησαν τελικά στη δημόσια επιστολή του και στη λύση της συνεργασίας τους.

Το παρασκήνιο

«Ήταν μια απόφαση που σιγόβραζε εδώ και τουλάχιστον τρεις μήνες. Ο Αντώνης Κανάκης είχε ανανεώσει το συμβόλαιο του για 3 χρόνια, ως σύμβουλος της late night ζώνης πράγμα το οποίο ουσιαστικά δεν έγινε ποτέ. Είχαμε πει ότι υπήρχε μια διαφωνία με τον Αντώνη και τον ΑΝΤ1 για το πόσο συχνά θα εμφανιζόταν ο ίδιος και αν θα υπάρχει το Βινύλιο ή το Ράδιο Αρβύλα. Το κυριότερο όμως ήταν ότι καλλιεργήθηκε από τον ΑΝΤ1 η εντύπωση ότι ο ίδιος οφειλόταν για τα κόψιμο δύο πολύ σημαντικών στελεχών του ΑΝΤ1, μιλάμε για τον Γιώργο Λιάγκα και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο Αντώνης Κανάκης είχε μιλήσει από το Πάσχα με γραπτές επιστολές, με emails στον ΑΝΤ1 και να συναντηθούν για το σχεδιασμό της late night ζώνης, αλλά και όταν καλλιεργήθηκε η φήμη ότι εκείνος «κόβει» τον Λιάγκα και τον Αρναούτογλου και φωτογραφήθηκε ο Αντώνης Κανάκης ακόμα και από εκπομπές του σταθμού. Ο Αντώνης Κανάκης ζήτησε να ανασκευαστεί όλο αυτό το πράγμα που είχε γίνει και του είχαν δώσει την εντύπωση ότι αυτό θα γίνει. Περνούσε ο καιρός, εκείνος ετοίμαζε την εκπομπή του και αυτό δεν είχε γίνει. Έφτασε σε σημείο να επισκεφθεί νομικό, να πάρει τη συμβουλή του, ο οποίος του είπε ότι θα μπορούσε να σπάσει ουσιαστικά το συμβόλαιο για διάρρηξη εμπιστοσύνης και απαξίωση της προσωπικότητας και του επαγγελματικού του ονόματος», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Τη Δευτέρα ο Νο1 του ΑΝΤ1, ο κύριος Στρατής Λιαρέλλης, ανέβηκε Θεσσαλονίκη για να κάνει ραντεβού με τον Αντώνη Κανάκη, δεν κατάφερε να τον μεταπείσει», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Η τοποθέτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον Αντώνη Κανάκη:
«Θέλω να πω ότι δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα με τον Αντώνη Κανάκη και ό,τι πρόβλημα και να είχα, ακόμα και σε διαφωνίες που μπορεί να είχαμε τηλεοπτικές, το λύναμε μεταξύ μας ή με μηνύματα ή μιλώντας ή με emails. Οπότε δεν έχω να απαντήσω τίποτα. Εγώ στεναχωριέμαι όταν υπάρχει ένα διαζύγιο όπως του Αντώνη και του ΑΝΤ1 μετά από 21 χρόνια που πόσες επιτυχίες δεν έχουν κάνει εκεί. Όταν έφτασε στα αυτιά μου ότι δεν ήθελε ένα πρόγραμμα δικό μου, ποτέ δε μου μεταφέρθηκε με τη λογική ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα από εκείνον. Υπήρχαν πάρα πολλά μπορεί, ίσως και γιατί, αλλά την αλήθεια δεν την ξέρω άμεσα από τον ίδιο. Είμαι σίγουρος ότι με την πρώτη ευκαιρία όταν βρεθούμε με τον Αντώνη θα τον ρωτήσω και θα το λύσω. Αλλά ποτέ δεν είχα κάποιο απαγορευτικό από τότε που έγινε υπεύθυνος της βραδινής ζώνης από τον ίδιο για την εκπομπή. Δεν είχα ποτέ κάποια τέτοια συνομιλία.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αντώνης Κανάκης ΑΝΤ1
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ