Δήμαρχος Ζακύνθου: Πρωτόγνωρος σεισμός, συνιστούμε ηρεμία και ψυχραιμία στον κόσμο - iefimerida.gr

Δήμαρχος Ζακύνθου: Πρωτόγνωρος σεισμός, συνιστούμε ηρεμία και ψυχραιμία στον κόσμο

Ο δήμαρχος Ζακύνθου/Φωτογραφία zante news
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την εικόνα που επικρατεί στο νησί της Ζακύνθου μετά τον μεγάλο σεισμό των 6,4 ρίχτερ, μετέφερε ο δήμαρχος του νησιού, από το κέντρο επιχειρήσεων.

Ο κ. Παύλος Κολοκοτσάς μίλησε στον Real FM 97,8 τονίζοντας:

«Είχαμε ένα πρωτόγνωρο σεισμό νοτιοδυτικά της Ζακύνθου, με εστιακό βάθος 10 χλμ. Δεν έχουμε φόβο για τσουνάμι, δεν έχουμε καμία ειδοποίηση. Από εκεί και μετά, μικρές πτώσεις βράχων. Η Ζάκυνθος έχει αντισεισμική προστασία. Μέσα στα σπίτια μονάχα κάποιες ρωγμές και κάποια αντικείμενα, κάποιες κολώνες τσιμεντένιες. Δεν έχει αναφερθεί τραυματισμός ή εγκλωβισμός».

«Συνιστούμε ηρεμία και ψυχραιμία στον κόσμο. Δεν θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία διότι θα πρέπει να περάσουν κλιμάκια ελέγχου, θα ελεγχθούν και μετά θα λειτουργήσουν», σημείωσε.

Και κατέληξε: «Έχουν σημειωθεί μονάχα κάποιες ρωγμές και κάποιες πτώσεις ρεύματος από τσιμεντένιες κολώνες που έπεσαν. Η εικόνα αυτή που μεταφέρω είναι συνολική, είμαι στο κέντρο επιχειρήσεων»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζάκυνθος δήμαρχος Ζακύνθου Σεισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ