Χειροπέδες σε 32χρονο που διακινούσε βεγγαλικά, ναρκωτικά και ποτά - μπόμπες - iefimerida.gr

Χειροπέδες σε 32χρονο που διακινούσε βεγγαλικά, ναρκωτικά και ποτά - μπόμπες

Χειροπέδες σε 32χρονο που διακινούσε ναρκωτικά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έσπασε κάθε ρεκόρ παρανομίας ένας 32χρονος από τη Λαμία που συνελήφθη από αστυνομικούς. Αρχικά ο δράστης συνελήφθη για παράνομη εμπορία μεγάλης ποσότητας βεγγαλικών – κροτίδων.

Ωστόσο οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Λαμίας, έδειξαν πως ο 32χρονος άντρας διακινούσε ακόμη ναρκωτικά, αλλά και ποτά- μπόμπες.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr οι αστυνομικοί εντόπισαν τον πωλητή και έκλεισαν ραντεβού στα Λουτρά Υπάτης με το πρόσχημα ότι θέλουν να αγοράσουν βεγγαλικά

για το Πάσχα. όταν ο 32χρονος τους έδωσε 16 κούτες με συνολικά 11.400 κροτίδες, επενέβησαν οι άνδρες της Ασφάλειας και τον συνέλαβαν. Στη συνέχεια όμως από την έρευνα που έκαναν στο σπίτι του ανακάλυψαν 115 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και δεκάδες φιάλες αλκοολούχων ποτών χωρίς ταινίες ασφαλείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ