Νέο ψαλίδισμα στους μισθούς των γιατρών του ΕΣΥ, τον Ιούνιο - iefimerida.gr

Νέο ψαλίδισμα στους μισθούς των γιατρών του ΕΣΥ, τον Ιούνιο

Νέο ψάλιδισμα στους μισθούς των γιατρών του ΕΣΥ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε νέες περικοπές, έως και 12%, θα υποβληθούν, πιθανότατα, οι μισθοί των γιατρών του ΕΣΥ, από τον Ιούνιο, υπό την ασφυκτική πίεση της Τρόικας και βάσει όσων προβλέπονται στο νέο Μνημόνιο.

Οπως γράφει σήμερα το iatropedia.gr, oι, ήδη ψαλιδισμένες κατά 30 με 40%, αποδοχές των γιατρών, είναι πολύ πιθανό να μειωθούν περαιτέρω μιας και οι δανειστές μας απαιτούν την εξοικονόμηση τουλάχιστον 11 δισ. ευρώ από μειώσεις παροχών και μισθών.

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, οι μισθοί των γιατρών των δημοσίων νοσοκομείων, ανεξάρτητα από το πόσα χρόνια εργάζονται, θα λαμβάνουν μισθούς απλών υπαλλήλων.

Ηδη, από την πλευρά τους οι γιατροί, διαμηνύουν με κάθε τρόπο, ότι μετά τις συνεχείς μειώσεις στις αποδοχές τους, τη μη καταβολή των δεδουλευμένων τους και το ψαλίδισμα των εφημεριών τους, δεν θα υπομείνουν... καρτερικά και αυτό το νέο κούρεμα του μισθού τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ