Η Πάνια απαντά στο Χαϊκάλη: Ίσως μίλησε για μένα για να ακουστεί το δικό του όνομα - iefimerida.gr

Η Πάνια απαντά στο Χαϊκάλη: Ίσως μίλησε για μένα για να ακουστεί το δικό του όνομα

Αννίτα Πάνια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με το δικό της τρόπο απάντησε η Αννίτα Πάνια στην κριτική που άσκησε για την ίδια ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης σε πρόσφατη συνέντευξή του, αναφορικά με την εκπομπή που εκείνη παρουσίαζε στο Alter.

Μιλώντας στο περιοδικό Tv Box, η παρουσιάστρια είπε: «Δεν θα δώσω συνέχεια στα όσα είπε ο κ. Χαϊκάλης, άλλωστε τον άνθρωπο δεν τον έχω συναντήσει ούτε μια φορά στη ζωή μου. Γιατί βγήκε τώρα και ασχολήθηκε μαζί μου, απορίας άξιον. Ίσως να πιστεύει πως, δημιουργώντας ένα θέμα σαν κι αυτό, θα δώσει αφορμή να ακουστεί το δικό του όνομα».

Υπενθυμίζεται ότι σε συνέντευξή του, ο ηθοποιός είχε δηλώσει ότι θεωρεί φασισμό αισχίστου είδους το να γελάς με τα παθήματα κάποιων ανθρώπων, αναφερόμενος στα «αντικείμενα» που έβγαλε στον τηλεοπτικό αέρα η Αννίτα Πάνια. «Η ίδια φταίει 100%. Πήραμε την ξεφτίλα για να δείξει ο Καρβέλας και οι υπόλοιποι ότι "ξέρετε κάτι παιδιά; Να σας δείξω ότι δεν είστε λαός που μπορεί να αντέξει το ανώτερο, αλλά και το κατώτατο σας το σερβίρω και μπορεί να το κάνουμε πρότυπο". Ο λαός δεν κατάλαβε ποτέ τη διαφορά επιπέδου», είχε πει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ