Τραμπ στηρίζει Σαλβίνι: Συμφωνώ με τη σκληρή γραμμή στο μεταναστευτικό - iefimerida.gr

Τραμπ στηρίζει Σαλβίνι: Συμφωνώ με τη σκληρή γραμμή στο μεταναστευτικό

Ντόναλντ Τραμπ (Φωτογραφία: (AP Photo/Manuel Balce Ceneta
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αισιοδοξία του για την Ιταλία εκφράζει ο Ντόναλντ Τραμπ, χαιρετίζοντας την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Τζουζέπε Κόντε.

Ο Αμερικανός πρόεδρος τόνισε ότι ο Κόντε «εργάζεται πολύ σκληρά» για την οικονομία της χώρας του και θα πετύχει.

Το σχόλιο αυτό αναρτήθηκε στο Twitter λίγες ημέρες αφότου η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απέρριψε τον προϋπολογισμό της Ιταλίας για το 2019 με το σκεπτικό ότι παραβιάζει τους ευρωπαϊκούς κανόνες και ζήτησε από τη Ρώμη να υποβάλει ένα νέο προσχέδιο μέσα σε διάστημα τριών εβδομάδων, όπως σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο Τραμπ πρόσθεσε ότι συμφωνεί «100%» με την Ιταλία στη σκληρή γραμμή που ακολουθεί η χώρα αυτή στο ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης.

...I agree with their stance 100%, and the United States is likewise taking a very hard line on illegal immigration. The Prime Minister is working very hard on the economy of Italy - he will be successful!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΖΟΥΖΕΠΕ ΚΟΝΤΕ Ντόναλντ Τραμπ Ιταλία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ