Europa League: Οι ενδεκάδες στο παιχνίδι Ντουντελάνζ-Ολυμπιακός - iefimerida.gr

Europa League: Οι ενδεκάδες στο παιχνίδι Ντουντελάνζ-Ολυμπιακός

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίσει στις 19:55 την Ντουντελάνζ στο Λουξεμβούργο για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

O Πέδρο Μαρτίνςαποφάσισε να ξεκινήσει με τον Ζοσέ Σα κάτω από τα δοκάρια, ενώ μπροστά του θα πάρουν θέση οι Τοροσίδης, Σισέ, Βούκοβιτς και Κούτρης.

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης επιστρέφει στην 11άδα του Ολυμπιακού μετά τις 30 Σεπτεμβρίου και την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και όπως προαναφέραμε θα έχει στο πλευρό του τον Μάντι Καμαρά.

Μπροστά τους, σε θέση επιτελικού μέσου θα αγωνιστεί ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος ήταν τιμωρημένος κόντρα στον ΟΦΗ, δεξιά θα πάρει θέση ο Ποντένσε, ενώ για το αριστερό άκρο της επίθεσης ο Μαρτίνς έκανε την έκπληξη και επέλεξε τον Ναουέλ και όχι τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, που δοκίμαζε όλες αυτές τις ημέρες. Με τον Γκερέρο να είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Για τους γηπεδούχους ξεκινούν οι: Μπονεφόι, Μπίσεβατς, Σνελ, Κρούσκα, Στολτς, Κουτουριέ, Κρουζ, Γιορντάνοφ, Πρέμπτε, Ελ Ρίτι, Τουρπέλ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός ντουντελανζ Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ