Στα 48 της η Ναόμι Κάμπελ έλαμψε στην πασαρέλα για τη συλλογή Moschino x H&M [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Στα 48 της η Ναόμι Κάμπελ έλαμψε στην πασαρέλα για τη συλλογή Moschino x H&M [εικόνες & βίντεο]

Η Ναόμι Κάμπελ στην πασαρέλα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να βρίσκεται στον χώρο του μόντελινγκ για περισσότερα από 30 χρόνια, όμως στα 48 της καταφέρνει να βάζει κάτω, ακόμη και τα πιο φρέσκα πρόσωπα της μόδας.

Ο λόγος γίνεται για την ιέρεια του μόντελινγκ, Ναόμι Κάμπελ, η οποία απέδειξε για ακόμα μια φορά πως είναι ακόμη η γαζέλα της πασαρέλας.

Το γνωστό μοντέλο περπάτησε στο fashion show Moschino x H&M που έγινε στη Νέα Υόρκη και κατέπληξε τα πλήθη με τις αναλογίες της και το αγέρωχο περπάτημά της.

H θρυλική Ναόμι έκλεισε το fashion show σε μια συναρπαστική επίδειξη μόδας, με τις γιγαντοαφίσες του σκηνικού να φωτίζονται όπως η Times Square στη Νέα Υόρκη.

Η H&M και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της MOSCHINO, Τζέρεμι Σκοτ, προσκάλεσαν celebrities, διεθνείς συντάκτες και influencers σε έναν μοναδικό fashion event.

Η συλλογή MOSCHINO H&M συνδέει μοναδικά την ενέργεια του δρόμου, με την ποπ κουλτούρα, τη λάμψη, την παιχνιδιάρικη διάθεση και το χιούμορ.

Δείτε την εντυπωσιακή Ναόμι Κάμπελ στην πασαρέλα στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ναόμι Κάμπελ πασαρέλα MOSCHINO H&M
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ