Οδεύει προς την έξοδο από τον Ολυμπιακό ο Ερνέστο Βαλβέρδε - iefimerida.gr

Οδεύει προς την έξοδο από τον Ολυμπιακό ο Ερνέστο Βαλβέρδε

Ολυμπιακός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγες είναι οι πιθανότητες να παραμείνει στον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος φέρεται να έχει ήδη πάρει την απόφασή, την οποία θα ανακοινώσει μετά τον τελικό Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», ο 48χρονος τεχνικός εξαιτίας ενός σοβαρού οικογενειακού προβλήματος, δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους», μια και θα πρέπει να επιστρέψει στην Ισπανία προκειμένου να το αντιμετωπίσει. Οι διοικούντες τους πρωταθλητές Ελλάδας επιθυμούν την παραμονή του Ισπανού προπονητή στον πάγκο της ομάδας, όμως η απόφαση του Βαλβέρδε φέρεται να είναι αμετάκλητη εξαιτίας του οικογενειακού προβλήματος. Μάλιστα στον Ολυμπιακό έχουν ήδη να εξετάζουν περιπτώσεις προπονητών που θα τον αντικαταστήσουν στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ενώ υπάρχει η πιθανότητα οι δύο βοηθοί του Βαλβέρδε, Ασπάθιου και Ποθάνκο να παραμείνουν στην ομάδα.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ