Έφτασαν τις 11 συνεχόμενες νίκες στο ΝΒΑ οι Σαν Αντόνιο Σπερς [βίντεο] - iefimerida.gr

Έφτασαν τις 11 συνεχόμενες νίκες στο ΝΒΑ οι Σαν Αντόνιο Σπερς [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με 28 πόντους του Τόνι Πάρκερ, οι Σαν Αντόνιο Σπερς πέτυχαν την 11η συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα επικρατώντας των Γιούτα Τζαζ με 114-104 και βρίσκονται στην πρώτη θέση της Δύσης.

Οι Μαϊάμι Χιτ, παρά την απουσία του τραυματία Ντουέιν Γουέιντ, νίκησαν άνετα τους Ντιτρόιτ Πίστονς με 98-75, με τους ΛεΜπρόν Τζέιμς και Κρις Μπος να σημειώνουν 26 και 22 πόντους αντίστοιχα, ενώ οι Μπόστον Σέλτικς συνέτριψαν με 103-79 τους Φιλαδέλφεια 76ερς. Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ επικράτησαν με 91-75 τους Τορόντο Ράπτορς, ενώ οι Χιούστον Ρόκετς πέρασαν νικηφόρα από την έδρα των Σακραμέντο Κινγκς με 104-87. Οι Νιου Γιορκ Νικς με 43 πόντους του Καρμέλο Άντονι επικράτησαν στην παράταση των Σικάγο Μπουλς με 100-99. Στο τελευταίο παιχνίδι που διεξήχθη τα ξημερώματα στο ΝΒΑ, οι Νιου Τζέρσεϊ Νετς επικράτησαν στην παράταση των Κλίβελαντ Καβαλίερς με 122-117.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ