Από τότε που βγήκε η διαφήμιση, ο Νίκος Ορφανός έχει σχεδόν ξεχάσει το όνομά του, αφού όλοι τον φωνάζουν Κίτσο. Ενώ ο χορός στο τέλος είναι εντελώς δικό του δημιούργημα. Αυτά και άλλα πολλά μικρά και ενδιαφέροντα σχολίασε σε πρόσφατη συνέντευξή του.
«Έκανα δοκιμαστικό, μίλησα επαρχιώτικα, έπεσαν όλοι κάτω από τα γέλια και μου έδωσαν τον ρόλο παμψηφεί».
Τόσο απλά και λιτά περιγράφει ο Νίκος Ορφανός σε συνέντευξή του στην Κυριακάτικη Espresso πως πήρε τον ρόλο του Κίτσου, τον πιο δημοφιλή στην καριέρα του (η οποία επίσης περιλαμβάνει «Το νησί»).
Ενώ συμπληρώνει «Στις διαφημίσεις δεν έχεις πολλές δυνατότητες να αυτοσχεδιάσεις φραστικά. Έβαλα όμως πολλά στοιχεία κινησιολογικά. Δηλαδή, ο χορός στο τέλος είναι δικό μου δημιούργημα. Τι νομίζετε, ότι το δουλέψαμε με κανέναν χορογράφο;».
Κατά τα άλλα δηλώνει πως βαριέται το twitter (« είναι ένα ατέλειωτο καφενείο, όπου ο καθένας λέει από μια μπούρδα και σπανίως βρίσκεις κάτι έξυπνο να διαβάσεις») και πως δεν είναι γκατζετάκιας.
Αυτήν την εποχή περιοδεύει με την παράσταση «Το τάβλι», που σκηνοθετεί και στην οποία πρωταγωνιστεί με τον Κωνσταντίνο Κάππα.
Ενώ δεν σκέφτεται καθόλου την προοπτική να μετακομίσει στην επαρχιά «Η δουλειά του ηθοποιού δεν μπορεί να υπάρξει επαγγελματικά παρά μόνο σε μεγάλες πόλεις. Δεν μπορεί να δουλέψει κάποιος στο Λιανοκλάδι. Η επαρχία δεν είναι ανεπτυγμένη στον βαθμό που θα έπρεπε να είναι. Σε πάρα πολλές επαρχιακές πόλεις η ζωή είναι πιο υποβαθμισμένη από την Αθήνα. Έχω πάει σε πολλές επαρχιακές πόλεις όπου το νερό δεν πίνεται ή όπου δεν υπάρχουν νοσοκομεία, δρόμοι ή θες έναν μάστορα και δεν υπάρχει, γιατί είναι σε άλλη πόλη. Αυτά δείχνουν ότι δεν υπάρχει η απαραίτητη ποιότητα ζωής που απαιτεί ο σύγχρονος κόσμος».