Επιστροφές από την εφορία με τόκους - iefimerida.gr

Επιστροφές από την εφορία με τόκους

Επιστροφές από την εφορία με τόκους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέλος στην πολυετή αναμονή των πολιτών που έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη και έχουν δικαιωθεί για υπέρογκους φόρους και πρόστιμα που τους είχε επιβάλει η εφορία, μπαίνει με απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Οι πολίτες που είχαν κινηθεί δικαστικά έως σήμερα εισέπρατταν αυτά τα χρήματα σε 6-7 χρόνια καθυστέρηση χωρίς ωστόσο να εισπράττουν καθόλου τόκους. Σύμφωνα όμως με την απόφαση σταθμό του ΣτΕ, οι φορολογούμενοι θα πρέπει να λαμβάνουν και τόκους από την πρώτη κιόλας ημέρα.

Μέχρι σήμερα όποιος προσέφευγε στη δικαιοσύνη έπρεπε να είχε πολύ υπομονή, αφού για την εκδίκαση της υπόθεσης σε πρώτο βαθμό θα έπρεπε να περιμένει τουλάχιστον 6 χρόνια και άλλα δύο ή ακόμα και τρία χρόνια μέχρι την τελική απόφαση του εφετείου ύστερα απ' τις εφέσεις του Δημοσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ