Τετ α τετ Βενιζέλου με Ραγκούση σε βαρύ κλίμα - Επίθεση σε Σαμαρά - iefimerida.gr

Τετ α τετ Βενιζέλου με Ραγκούση σε βαρύ κλίμα - Επίθεση σε Σαμαρά

Τετ α τετ Βενιζέλου με Ραγκούση σε βαρύ κλίμα - Φουλ επίθεση σε Σαμαρά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο μεσημεριανό τετ-α-τετ Βενιζέλου-Ραγκούση εστιάζεται το ενδιαφέρον της Ιπποκράτους μετά τις χθεσινές αναταράξεις που προκάλεσε η δήλωση του δεύτερου ότι δεν θα συμμετάσχει στην ψηφοφορία για την τροπολογία που αφορά τα οικονομικά των κομμάτων.

Το κλίμα έγινε πιο βαρύ όταν κυκλοφόρησε διαρροή στελεχών της Ιπποκράτους που επεσήμαιναν με νόημα ότι στο διάστημα κατά το οποίο ο κ. Ραγκούσης διετέλεσε γραμματέας του ΠΑΣΟΚ διογκώθηκαν τα χρέη του κόμματος. Η διαρροή προκάλεσε την αντίδραση συνεργατών του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας που έλεγαν: «Είναι γνωστό ότι τουλάχιστον κατα την περίοδο της δικής του θητείας, ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ δεν είχε καμία απολύτως αρμοδιότητα, καμία ανάμειξη στη διαχείριση των οικονομικών του Κινήματος, ούτε καν ελάμβανε γνώση των εσόδων και των εξόδων του. Άρα, η ανυπόστατη κατηγορία για εκτροχιασμό των οικονομικών του ΠΑΣΟΚ τη διετία 2007-2009, δεν τον αφορά έτσι κι αλλιώς στο παραμικρό».

Να σημειωθεί πάντως ότι το ραντεβού του προέδρου του ΠΑΣΟΚ με τον Γιάννη Ραγκούση κλείστηκε το απόγευμα του Σαββάτου, δηλαδή πριν από τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού με αντικείμενο όπως έλεγαν στελέχη της Ιπποκράτους την ανταλλαγή απόψεων γύρω από τις εκλογές. Δεν είναι επίσης τυχαίο ότι η συνάντηση κλείστηκε μετά το προσκλητήριο που απηύθυνε ο κ. Βενιζέλος για επιστροφές στελεχών με στόχο προφανώς να φανεί ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνομιλεί με όλα τα στελέχη.

Στην σημερινή συνάντηση αναμένεται να συζητηθεί και η κάθοδος Ραγκούση στην Β' περιφέρεια Αθηνών, ενώ δεν αποκλείεται η ατζέντα της τελικώς να συμπεριλάβει και το θέμα της στάσης του αναπληρωτή υπουργού Άμυνας απέναντι στην ρύθμιση για την χρηματοδότηση των κομμάτων.

Την ίδια ώρα αίσθηση προκάλεσε η επίθεση που εξαπέλυσε χθες ο Βαγγέλης Βενιζέλος προς το πρόσωπο του Αντώνη Σαμαρά δίνοντας σαφές στίγμα για το πώς θα εξελιχθεί η προεκλογική αντιπαράθεση.

Ο κ. Βενιζέλος κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ για παλαιοκομματισμό σχολιάζοντας δηκτικά ότι «τέτοιους πολιτικούς είχε δυστυχώς στην διαδρομή της ιστορίας πολλούς η χώρας μας και γι' αυτό ίσως φτάσαμε στο χείλος της καταστροφής».

Επίσης σχολίασε ότι ο Αντώνης Σαμαράς εκφώνησε (στο Αιγάλεω) «έναν πολιτικό λόγο που έρχεται από το βαθύ κομματικό παρελθόν χωρίς ίχνος αυτοκριτικής, αλαζονικό, με μισόλογα υποσχέσεων και όχι με ένα ολοκληρωμένο και υπεύθυνο σχέδιο ανασυγκρότησης του τόπου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ