Με το iPhone δεν φοβάσαι να μεθύσεις! - iefimerida.gr

Με το iPhone δεν φοβάσαι να μεθύσεις!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάββατο βράδυ βγήκες με φίλες. Ήπιες όλα τα λεφτά σου σε τεκίλες ,έγινες κουδουνίστρα, έφαγες σαβούρα, έστειλες μήνυμα στον πρώην λέγοντάς του πως είσαι ερωτευμένη ακόμα και ξύπνησες με θολό κεφάλι στο σπίτι ενός περίεργου και άπλυτου που ισχυρίζεται ότι κάνατε το σεξ της χιλιετίας. Ακόμα δεν θυμάσαι τίποτα;

Η τεχνολογία, εμπνεόμενη πάντα από τις ανθρώπινες ανάγκες αποφάσισε να σε απαλλάξει από τουλάχιστον μία ντροπή του εκτροχιασμένου σαββατοκύριακου. Αν και το iphone δεν μπορεί το να εμποδίσει τους άπλυτους και περίεργους, μπορεί τουλάχιστον να σου απαγορεύσει να στείλεις μηνύματα που δεν θες, υπό την επήρεια του αλκοόλ. Η εφαρμογή Textalyser είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για κάθε μεθυσμένο νέο/νέα που έχει το συνήθειο να κάνει εξομολογήσεις μέσω sms κάθε φορά που τον «χτυπά» το οινόπνευμα. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί τέσσερα απλά τεστ που πιστοποιούν τη νηφαλιότητά και τη σωστή λειτουργία του εγκεφάλου σου. Σε περίπτωση που αποτύχεις το τηλεφωνικό αλκοτέστ, η συσκευή «κλειδώνει» τη δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων για 12 ώρες! Παράλληλα, δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας λίστας επαφών που δεν πρέπει να στείλεις μήνυμα μεθυσμένος (βλ. πρώην, όσους χρωστάς δανεικά, το αφεντικό στη δουλειά κλπ), στην οποία προσθέτεις και κείμενο με τους λόγους που δεν πρέπει να στείλεις.

Αν δεν εμπιστεύεσαι λοιπόν, τον ίδιο σου τον εαυτό και έχεις βάλει σκοπό να γίνεις χώμα στο ποτό, καλύτερα να εξοπλιστείς με την εφαρμογή που σε προλαβαίνει πριν κάνεις κάτι για το οποίο θα μετανιώνεις όλη τη βδομάδα.

Εξοπλίσου με το Textalyzer εδώ: http://textalyzerapp.com/

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ iPhone αλκοολισμός application textalyser μεθύσι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ