Η Τζένιφερ Ανιστον είναι εθισμένη και το παραδέχεται δημοσίως! - iefimerida.gr

Η Τζένιφερ Ανιστον είναι εθισμένη και το παραδέχεται δημοσίως!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι η χρονιά της και δεν χωρά αμφιβολία! Η Τζένιφερ Ανιστον βρήκε τον άντρα της ζωής της, τον οποίο, φήμες θέλουν να παντρεύεται το καλοκαίρι στα Χανιά και τα επαγγελματικά της πηγαίνουν «σφαίρα». Ολα αυτά μάλλον την έχουν χαλαρώσει ιδιαίτερα, με αποτέλεσμα στις συνεντεύξεις της να γίνεται όλο και πιο... αποκαλυπτική! Στην τελευταίαψπου παραχώρησε, μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει... τον εθισμό της!

Μιλώντας στο περιοδικό In Style, η αμερικανίδα ηθοποιός παραδέχεται ότι είναι εθισμένη στο... λέιζερ! Ναι, ναι στο λέιζερ! Και συγκεκριμένα στο δερματικό λέιζερ... αυτό που χρησιμοποιούν οι δερματολόγοι για να σβήνουν τις ατέλειες και τα σημάδια του χρόνου από τα πρόσωπα των γυναικών.

Οπως η ίδια λέει χαρακτηριστικά «είμαι εθισμένη στο laser»,ενώ συμπληρώνει πως «αν δεν είχα ακολουθήσει την υποκριτική θα είχα γίνει σίγουρα δερματολόγος. Οτιδήποτε έχει να κάνει με το δέρμα και ειδικά το laser είναι κάτι που με τρελαίνει εμμονικά».Η εμμονή της είναι τόσο μεγάλη μάλιστα, που όπως λέει, σερφάρει συνεχώς στο διαδίκτυο και μαθαίνει οτιδήποτε νεότερο κυκλοφορεί για το δέρμα.

Ακομπλεξάριστη εντελώς, όμως, εμφανίστηκε στην ίδια συνέντευξη και σε ερώτηση που της τέθηκε σχετικά με την ηλικία της.«Στην πραγματικότητα δε νιώθω καθόλου την ηλικία μου, τα 42, κάθε μέρα νομίζω πως είμαι και πιο μικρή. Ντύνομαι απλά, φοράω το τζιν μου και τα tshirt του φίλου μου και φέρομαι σαν παιδί», είπε χαρακτηριστικά, αφοπλίζοντας του πάντες...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ