Διαμαρτυρία από συγγενείς του νεαρού που ξυλοκοπήθηκε από αστυνομικούς - iefimerida.gr

Διαμαρτυρία από συγγενείς του νεαρού που ξυλοκοπήθηκε από αστυνομικούς

Κρήτη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου πραγματοποίησαν σήμερα συγγενείς και φίλοι του 19χρονου Κώστα Χαιρέτη, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Αθήνας, μετά τον ξυλοδαρμό του από αστυνομικούς, όπως καταγγέλλει η οικογένειά του.

Οι συγγενείς του 18χρονου ζητούν να μάθουν τα ονόματα των αστυνομικών που είχαν βάρδια το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο Αστυνομικό Μέγαρο, όπου, όπως οι ίδιοι καταγγέλλουν, έγινε ο ξυλοδαρμός.

Η ηγεσία της τοπικής ΕΛΑΣ έχει καταστήσει σαφές ότι οι ένοχοι θα βρεθούν και θα τιμωρηθούν παραδειγματικά, ενώ συνεχίζεται η ΕΔΕ που έχει διατάξει η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης.

Αντιπροσωπεία των συγγενών συναντήθηκε με τον αστυνομικό διευθυντή Ηρακλείου, ταξίαρχο Μ. Κοντοδιάκο και το απόγευμα με τον γενικό αστυνομικό επιθεωρητή Κρήτης, υποστράτηγο Μ. Παραβολιδάκη, ο οποίος διαβεβαίωσε τους συγγενείς του νεαρού για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ