Νέο κάλεσμα για συνάντηση Διαμαντοπούλου σε ΠΝΟ - iefimerida.gr

Νέο κάλεσμα για συνάντηση Διαμαντοπούλου σε ΠΝΟ

Νέο κάλεσμα για συνάντηση Διαμαντοπούλου σε ΠΝΟ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο διάλογος πρέπει να συνεχιστεί μέχρι την τελευταία στιγμή τόνισε η υπουργός Ανάπτυξης Άννα Διαμαντοπούλου η οποία απηύθυνε κάλεσμα για νέα συνάντηση στους εκπροσώπους της ΠΝΟ.
Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ, η υπουργός επανέλαβε ότι στο διάλογο προσήλθαν όλοι οι υπουργοί και κατατέθηκαν εκ νέου γραπτώς οι προτάσεις των συναρμόδιων υπουργείων ενώ σχετικά με τον Οίκο Ναύτου, είπε ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος έχει καλέσει και εκείνος από την πλευρά του σε νέα συνάντηση τους ναυτεργάτες, τη Μεγάλη Δευτέρα.

Η υπουργός είπε, πάντως, ότι η κυβέρνηση θα υποστηρίξει με κάθε τρόπο το δημόσιο συμφέρον, λέγοντας ότι ο πρώτος τρόπος είναι να συνεχιστεί η συζήτηση. Αναγνώρισε ότι οι ναυτεργάτες έχουν σε πολλά θέματα δίκιο, όπως επίσης και το γεγονός ότι κακώς η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ κατήργησε το υπουργείο Ναυτιλίας.

«Είδα τα θέματα σε βάθος και πιστεύω ότι η επόμενη κυβέρνηση πρέπει να δημιουργήσει εκ νέου το υπουργείο» τόνισε, εξηγώντας όμως ότι αιχμή του δόρατος πρέπει να είναι η εμπορική ναυτιλία και οι επενδύσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ