Euroleague: Ηττα του Παναθηναϊκού (80-79) στη Γερμανία από την Μπάγερν Μονάχου - iefimerida.gr

Euroleague: Ηττα του Παναθηναϊκού (80-79) στη Γερμανία από την Μπάγερν Μονάχου

Δεν τα κατάφερε απόψε ο ΠΑΟ /Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να κατέθεσε... ψυχή στο τέλος, αλλά ένα λάθος του Γκιστ δεν τον άφησε να κάνει την τελευταία επίθεση και έτσι ο ΠΑΟ έχασε με 80-79 από την Μπάγερν Μονάχου στην Γερμανία για την 2η αγωνιστική των ομίλων της Euroleague.

Κατώτερος των περιστάσεων ο Παναθηναϊκός, έχασε από την ψυχωμένη Μπάγερν με τον Τζέιμς Γκιστ να υποπίπτει σε τραγικό λάθος στο φινάλε του αγώνα.

Στον αντίποδα, οι πρωταθλητές Γερμανίας πανηγύρισαν την πρώτη νίκη τους στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Με πολύ άσχημα ποσοστά στην επίθεση, με πολλά λάθη, με κακές επιλογές στην τέταρτη περίοδο, αλλά και με κάποια θετικά στοιχεία όπως την καλή εμφάνιση του Ντίνου Μήτογλου να ξεχωρίζει εν όψει της συνέχειας. Δεν είδαμε καλό παιχνίδι στο AUDI Dome, δεν είδαμε ποιοτικό μπάσκετ, σίγουρα όμως είδαμε πράγματα που ο Τσάβι Πασκουάλ θα θέλει να βελτιώσει άμεσα, καθώς ακολουθεί την Πέμπτη το εντός έδρας παιχνίδι με τη Γκραν Κανάρια που μπορεί να είναι "πρωτάρα" στη διοργάνωση, δεν είναι όμως και σάκος του μποξ.

Τα δεκάλεπτα: 20-20, 40-41, 56-58, 80-79

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (Ράντονιτς): Ντάνγκουμπιτς, Χομπς, Κινγκ, Κόπονεν 10 (2), Ραντόσεβιτς 4, Λούτσιτς 11 (5 ριμπάουντ), Λο 4, Τζέντοβιτς 19 (2), Γιόβιτς 4 (4 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 4 κλεψίματα), Μπαρτέλ 12, Γουίλιαμς 5, Μπούκερ 11

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Πασκουάλ): Τόμας 3, Λάνγκφορντ 18 (3/6 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 6/6 βολές), Λάσμε 8, Παπαπέτρου 2, Παππάς 5 (1), Γκιστ 7, Λεκαβίτσιους 6, Λοτζέσκι 3 (1), Καλάθης 9 (8 ασίστ, 4 λάθη), Αντετοκούνμπο 8, Μήτογλου 10 (6 ριμπάουντ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Μπάγερν Μονάχου Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ