Ο μεγαλύτερος εφιάλτης των Ελλήνων είναι η ανεργία - iefimerida.gr

Ο μεγαλύτερος εφιάλτης των Ελλήνων είναι η ανεργία

Ο μεγαλύτερος εφιάλτης των Ελλήνων είναι η ανεργία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σχεδόν ένας στους πολίτες της χώρας θεωρεί ότι ο μεγαλύτερος φόβος για το μέλλον είναι η ανεργία καθώς το 42% των ανθρώπων που συμμετείχαν σε πανελλαδική δημοσκόπηση της εταιρίας Alco, δήλωσε ότι αυτό είναι το κυριότερο που τους απασχολεί.

Στη δημοσκόπηση η οποία δημοσιεύεται στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού Crash και διεξήχθη σε δείγμα 1.200 ατόμων, το διάστημα από 20 ως 27 Μαρτίου, οι πολίτες στο ίδιο ερώτημα, το 26% απαντούν η ανεπάρκεια των πολιτικών, το 15% η διαφθορά, το 11% η εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας και το 5% οι επιδιώξεις των ξένων.

Με οριακή πλειοψηφία, 44%, οι πολίτες εκτιμούν ότι δεν υπήρχαν περιθώρια διαπραγμάτευσης του μνημονίου, έναντι του 40% που έχουν τη γνώμη ότι υπήρξαν περιθώρια, ενώ 16%, όσων συμμετείχαν στην έρευνα, εμφανίζεται χωρίς άποψη. Ωστόσο, το 45% των ερωτηθέντων απαντά ότι το πιο ισχυρό κριτήριο για την επιλογή που θα κάνει στις εκλογές είναι η ανάγκη να παραμείνουμε στο ευρώ, έναντι του 41% που απαντά ότι βασικό κριτήριο της επιλογής του θα είναι η διαμαρτυρία για το μνημόνιο και τα κόμματα που το ψήφισαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ