Εδώ και 23 χρόνια, τα Γιουβετσάκια στην Άνω Γλυφάδα παραμένουν το μυστικό των foodies και των μερακλήδων που ξέρουν τι σημαίνει σωστό μαγείρεμα και ποιοτικές πρώτες ύλες.
Με πολλές βραβεύσεις και αστέρια παραδοσιακής κουζίνας, αυτό το κλασικό εστιατόριο φημίζεται για τα υλικά που χρησιμοποιεί. Αν και σήμερα πολλοί μιλάνε για εποχικότητα, στην ουσία ελάχιστοι την ακολουθούν κατά γράμμα, μιας και στην ουσία ένας τέτοιος δρόμος αντιβαίνει τους νομούς της αγοράς.
Όμως ο Χάρης Τζίτζης, ο ιδιοκτήτης, δηλαδή, αυτής της φημισμένης ταβέρνας, που ο ίδιος την έχει ονομάσει Βιο-εστιατόριο, το έβαλε στόχο της ζωής του και το πέτυχε: έτσι καθημερινά οργώνει τις λαϊκές και τις αγορές και βρίσκει πραγματικά προϊόντα εποχής και μόνο, ενώ στηρίζεται στην καλή του συνεργασία με σταθερούς προμηθευτές για να μην ξεμένει. Μάλιστα τους συνεργάτες του τους αναφέρει κι ονομαστικά στον κατάλογο, γιατί θεωρεί πως χωρίς αυτούς δεν θα τα είχε καταφέρει.
Γι΄ αυτό δεν θα βρείτε ούτε καν πατάτες, αν ο κύριος Χάρης δεν μπορέσει να προμηθευτεί τις καλύτερες τη συγκεκριμένη μέρα, οπότε όπως καταλαβαίνετε εδώ μιλάμε για μια πολύ ειδική περίπτωση επιχειρηματία.
Γνωρίστε καλύτερα την φημισμένη ταβέρνα με τα μαμαδίστικα πιάτα και δείτε φωτογραφίες, στο bovary.gr