Ποια σταρ της Disney συνελήφθη μεθυσμένη χθες το βράδυ: Έπεσε πάνω σε περιπολικό - iefimerida.gr

Ποια σταρ της Disney συνελήφθη μεθυσμένη χθες το βράδυ: Έπεσε πάνω σε περιπολικό

Disney
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το 2007 το περιοδικό Forbes την είχε ανακηρύξει 5η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιό κάτω των 21, με ετήσια έσοδα της τάξεως των $2.500.000. Πέντε χρόνια αργότερα η Αμάντα Μπέινς βρέθηκε χθες το βράδυ, μεθυσμένη, με λιλά μαλλιά, να προσπαθεί να εξηγήσει στον σερίφη που την συνέλαβε πως κατάφερε να μην δει ολόκληρο περιπολικό και να πέσει με φόρα πάνω του.

$5.000 χρειάστηκε να πληρώσει σήμερα το πρωί ως εγγύηση ο δικηγόρος της πρώην σταρ του Nickeloedeon και της Disney για να καταφέρει να την απελευθερώσει από το αστυνομικό τμήμα του West Hollywood όπου πέρασε ολόκληρη την χθεσινή νύχτα.

Η πάλαι ποτέ σταρ του What a Girl Wants και She's the Man βρέθηκε υπό κράτηση όταν, στις τρεις τα ξημερώματα χθες το βράδυ, τράκαρε με το αυτοκίνητό της πάνω σε ένα περιπολικό στην γωνία των λεωφόρων Ρόμπερτσον και Σάντα Μόνικα.

Ποια σταρ της Disney συνελήφθη μεθυσμένη χθες το βράδυ: Έπεσε πάνω σε περιπολικό | iefimerida.gr 0


Το πιο αξιοπερίεργο είναι ότι το ατύχημα συνέβη όταν η Αμάντα Μπέινς προσπάθησε, ενώ ήταν μεθυσμένη, να προσπεράσει το περιπολικό.

Τελικά δεν τα κατάφερε, οι αστυνομικοί την σταμάτησαν, της έκαναν αλκοτέστ και την συνόδευσαν κατευθείαν στο κρατητήριο.

Όλα δείχνουν πως αυτή είναι απλά ένα ακόμη επεισόδιο στη καθοδική πορεία ενός ακόμη παιδιου-σταρ, με τα μίντια να την έχουν μπραντάρει ήδη ως την επόμενη Λίντσεϊ Λόχαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ