Oλι Ρεν: Hταν μεγάλο λάθος η ένταξη της Ελλάδας στην Ευρωζώνη - iefimerida.gr

Oλι Ρεν: Hταν μεγάλο λάθος η ένταξη της Ελλάδας στην Ευρωζώνη

Oλι Ρεν: Ήταν μεγάλο λάθος η ένταξη της Ελλάδας στην Ευρωζώνη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως ένα μεγάλο λάθος που πλήρωσε η Ευρώπη χαρακτήρισε την ένταξη της Ελλάδας στην Ευρωζώνη ο Ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων, Όλι Ρεν σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Φινλανδικό τηλεοπτικό δίκτυο.

«Οι ευρωπαίοι ηγέτες πρέπει να είναι προσεκτικοί και η ευρωζώνη να ενισχυθεί προτού μπορέσει να επεκταθεί, ώστε να αποφευχθούν μελλοντικές οικονομικές κρίσεις», δήλωσε σήμερα ο ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Όλι Ρεν σε συνέντευξή του σε φινλανδικό τηλεοπτικό δίκτυο.

«Η ικανότητα της ευρωζώνης να δρα πρέπει να βελτιωθεί πολύ προτού μπορέσει να επεκταθεί σημαντικά», δήλωσε ο Ρεν σε συνέντευξη του που ανέβηκε στον ιστότοπο του τηλεοπτικού δικτύου MTV3.

«Δεν θέλω να αναφερθώ σε ονόματα ή να επικρίνω κανέναν, όμως το γεγονός ότι η Ελλάδα μπόρεσε να ενταχθεί στην ευρωζώνη το 2001 είναι, κρίνοντας εκ των υστέρων και ίσως από τότε, μεγάλο λάθος», πρόσθεσε ο ευρωπαίος Επίτροπος.

Ο ίδιος σημείωσε ότι η Λιθουανία, η Λετονία και η Πολωνία είναι υποψήφιες να ενταχθούν στην ευρωζώνη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ