«Μη μας συγκρίνετε με την Ελλάδα», λέει η ισπανική κυβέρνηση - iefimerida.gr

«Μη μας συγκρίνετε με την Ελλάδα», λέει η ισπανική κυβέρνηση

«Μη μας συγκρίνετε με την Ελλάδα» λένε οι Ισπανοί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υπουργός οικονομίας της Ισπανίας, Λουίς ντε Γκίντος, δήλωσε πως η χώρα του δεν έχει νόημα συγκρίνεται με την Ελλάδα, αφού η Ισπανία είναι σε θέση να βγει από την κρίση χωρίς εξωτερική βοήθεια. Οπως είπε, η κατάσταση στις δύο χώρες είναι εντελώς διαφορετική.

Ο ντε Γκίντος, σε συνέντευξη που έδωσε στο κρατικό ραδιόφωνο της χώρας σύμφωνα με το Bloomberg, συμπλήρωσε «Δεν υπάρχει στο τραπέζι αίτημα για βοήθεια από την Ευρώπη. Ενα τέτοιο αίτημα θα σήμαινε ότι έχουν αποτύχει οι οικονομικές πολιτικές και θα έστελνε αρνητικό μήνυμα στις αγορές, θα ήταν η χειρότερη δυνατή λύση, η τελευταία που θα εξετάζαμε»,

Τα σχόλια του Λουίς ντε Γκίντος έγιναν, ενώ οι αποδόσεις των ισπανικών ομολόγων αυξήθηκαν χθες για τρίτη συνεχόμενη συνεδρίαση, εν μέσω ανησυχιών των επενδυτών για την ικανότητα της χώρας να αντιμετωπίσει τα δημοσιονομικά της προβλήματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ