Λεσβία master chef κέρδισε 1,6 εκ. μετά από μήνυση σε μεγάλο εστιατόριο - iefimerida.gr

Λεσβία master chef κέρδισε 1,6 εκ. μετά από μήνυση σε μεγάλο εστιατόριο

Λεσβία master chef κέρδισε 1
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο και κότσια. Όταν το αφεντικό της είπε «εγώ μπορώ να θεραπεύσω την σεξουαλικότητά σου» εκείνη τον έσυρε στα δικαστήρια και έφυγε εκατομμυριούχος και πάνω απ' όλα με το κεφάλι ψηλά.

Ο λόγος για την μαγείρισσα Μιρέλα Σαλέμι, chef σε ένα από τα πιο μοδάτα μεξικάνικα εστιατόρια στην Tribeca του Μανχάταν, της δημοφιλούς αλυσίδας Μary Ann's. Το μάλλον «βαρεμένο» αφεντικό της, ο Έντουαρντ Μπλόγκοκαρ (στα ελληνικά θα μπορούσε να μεταφραστεί και ως «Μπλοκαρισμένο Αμάξι») στο διάστημα της εξάχρονης εργασίας της, οργάνωνε προσευχές μαζί με το προσωπικό για τη σωτηρία της Μιρέλα και την επαναφορά της στο «σωστό» δρόμο. Δηλαδή να «σταματήσει» να είναι λεσβία και να της αρέσουν οι άνδρες...

Οι προσευχές μάλλον βρήκαν το σωστό αποδέκτη, εφ' όσον η παραιτημένη από το 2007 Μιρέλα, κέρδισε στα δικαστήρια το ποσό της αποζημίωσης για προσβολή της αξιοπρέπειας της. Και με αυτά τα λεφτά, μια χαρά θα είναι στο δρόμο που την κάνει εκείνη ευτυχισμένη. Σκέφτεστε κάτι ανάλογο σε ελληνική επιχείρηση με άνθρωπο να διεκδικεί αποζημίωση ως θύμα σεξουαλικών διακρίσεων; (ανέκδοτο).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ