Καρφιά Νίκου Παππά για Καμμένο- Οι υπουργοί πρέπει να προσέχουν τί λένε - iefimerida.gr

Καρφιά Νίκου Παππά για Καμμένο- Οι υπουργοί πρέπει να προσέχουν τί λένε

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής στο ΥΠΕΞ- φωτογραφία intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να μιλάνε μετρημένα...ήταν το καρφί του Νίκου Παππά στον Πάνο Καμμένο, μετά τις δηλώσεις του υπουργού Αμυνας στις ΗΠΑ, για αμυντική συμφωνία με τα Σκόπια και τις άλλες βαλκανικές χώρες, αντί της συμφωνίας των Πρεσπών.


Ο Υπουργός Εξωτερικών Ν. Κοτζιάς και ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Ν. Παππάς, βρέθηκαν στο υπουργείο Εξωτερικών για να υπογράψουν μνημόνιο συνεργασίας με αντικείμενο τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών του ΥΠΕΞ.

Όπως ήταν φυσικό ο υπουργός Εξωτερικώνρωτηθηκαν για τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου, από την Αμερική που προκάλεσαν νέα κρίση στην συγκυβέρνηση. «Δεν θα μιλήσω για άλλα θέματα. Ο ΥΠΕΞ, δεν πρέπει να μιλάει πολύ για να ακούγεται όταν μιλάει» είπε ο Νίκος Κοτζιάς.

Αμέσως άρπαξε την ευκαιρία ο Νίκος Παππάς να ρίξει το καρφί του: «Αυτό ισχύει για όλους του υπουργούς, πρέπει να μιλάνε μετρημένα.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ