Δέχεται ακόμη απειλές από οπαδούς της Τσέλσι ο διαιτητής Όβρεμπο - iefimerida.gr

Δέχεται ακόμη απειλές από οπαδούς της Τσέλσι ο διαιτητής Όβρεμπο

Τομ Χένιγκ Όβρεμπο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρία χρόνια μετά τον επεισοδιακό ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στην Τσέλσι και την Μπαρτσελόνα, ο διαιτητής Τομ Χένιγκ Όβρεμπο εξακολουθεί να δέχεται απειλητικά email από οπαδούς των «μπλε».

Οι αποφάσεις του Νορβηγού ρέφερι στο εν λόγω παιχνίδι είχαν προκαλέσει την οργή των παικτών των Λονδρέζων, οι οποίοι τον θεωρούσαν υπεύθυνο για τον αποκλεισμό τους από τον τελικό της διοργάνωσης, ενώ είχε δεχτεί απειλές κατά της ζωής του από φανατικούς οπαδούς της Τσέλσι. «Συνεχίζω να λαμβάνω τρία-τέσσερα απειλητικά emails τον χρόνο από οπαδούς της Τσέλσι. Δεν είναι ευχάριστο, αλλά δεν είναι και κάτι το σοβαρό. Δεν θα επιτρέψω να επηρεάσουν εμένα και την οικογένειά μου. Δεν γνωρίζουν και πολλά γι' αυτό, επειδή δεν τους δείχνω τα emails».

Μιλώντας για την αμφιλεγόμενη απόδοσή του στο συγκεκριμένο αγώνα τόνισε: «Κοιτώντας στο παρελθόν υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα, τα οποία θα έκανα διαφορετικά. Ωστόσο, όλοι οι διαιτητές μπορούν να πουν πως έχουν καλά και άσχημα παιχνίδια, είναι μέρος της δουλειάς. Δε γίνεται να λυπάμαι για ένα παιχνίδι, η ζωή μου πρέπει να προχωρήσει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ