Παντρεύτηκε ο εγγονός της πλουσιότερης Ισπανίδας -Με νυφικό σαν της Μέγκαν Μαρκλ (στο πιο σπανιόλικο) η νύφη [εικόνες] - iefimerida.gr

Παντρεύτηκε ο εγγονός της πλουσιότερης Ισπανίδας -Με νυφικό σαν της Μέγκαν Μαρκλ (στο πιο σπανιόλικο) η νύφη [εικόνες]

Ο δούκας του Huescar με την σύζυγό του Σοφία. Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η Βρετανία να περιμένει με ανυπομονησία τον γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας την Παρασκευή, στην Ισπανία όμως έγινε ένας άλλος βασιλικός γάμος που ήταν πραγματικά παραμυθένιος.

Ο δούκας του Huescar, εγγονός της δούκισσας της Άλμπα, την πλουσιότερης Ισπανίδας, παντρεύτηκε την σύντροφό του Σοφία Παλατσουέλο σε μια λαμπερή τελετή στο οικογενειακό σπίτι το περασμένο Σάββατο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aflore mío (@afloremio) στις 8 Οκτ, 2018 στις 8:04 πμ PDT

Ο 28χρονος Don Fernando Juan Fitz-James-Stuart y Solís-Beaumont, όπως είναι το πλήρες όνομά του, παντρεύτηκε στο οικογενειακό κτήμα του 18ου αιώνα, το Liria Palace στην Μαδρίτη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eugenia Garavani (@eugeniagaravani) στις 8 Οκτ, 2018 στις 5:48 μμ PDT

Ο μεγαλύτερος γιος του Carlos Fitz-James Stuart και της Matilde de Solís και κληρονόμος του δουκάτου της Άλμπας, επέλεξε να φορέσει την στρατιωτική στολή που εκπροσωπεί το βασιλικο ιππικό της Σεβίλλης για τον γάμο του, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στους κήπους του κτήματος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alessandra of Hannover (@alessandradeosmatribute) στις 8 Οκτ, 2018 στις 3:07 μμ PDT

Η νύφη, Σοφία, συνοδευόμενη από τον αδερφό της Τζέιμι, επέλεξε να φορέσει ένα ιβουάρ νυφικό με μανίκια, σχεδιασμένο από την θεία της, Τερέζα Παλατσουέλο και μια αποσπώμενη κάπα και δαντελωτό πέπλο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Menstylemadrid (@menstylemadrid) στις 8 Οκτ, 2018 στις 11:10 πμ PDT

Κι ενώ θα περίμενε κανείς να φορέσει το στέμμα που ανήκε στην αυτοκράτειρα Eugenia de Montijo, επέλεξε τελικά ένα κομψό headpiece της Τερέζα Μπριζ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TeresaBrizHauteHats (@teresabrizhautehats) στις 6 Οκτ, 2018 στις 11:17 πμ PDT

Η κομψή νύφη, που εργάστηκε στις δημόσιες σχέσεις τόσο του οίκου Oscar de la Renta όσο και της Carolina Herrera στη Νέα Υόρκη, είχε την βοήθεια του καλλιτεχνικού μακιγιέρ Kley Kafe, που έχει συνεργαστεί με λαμπερά ονόματα της υψηλής κοινωνίας, και μοιράστηκε μια φωτογραφία με την λεζάντα: «Σ’ ευχαριστώ Σοφία που με είχες δίπλα σου σε μια τόσο σημαντική μέρα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Donne Gracias Sofia por tenerme a tu lado en un dia tan importante ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kleykafe (@kleykafe) στις 6 Οκτ, 2018 στις 6:56 πμ PDT

Η ανθοδέσμη της αποτελούνταν από τριαντάφυλλα, άνθη Scabiosa και κολεόνημα, όλα δεμένα με μια λεπτή κορδέλα.

Το ζευγάρι είχε καλέσει στον γάμο του πάνω από 750 άτομα, συμπεριλαμβανομένων της βασίλισσας Σοφίας της Ισπανίας αλλά και της σχεδιάστριας Agatha Ruiz de la Prada.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CHANCE (@chance_es) στις 6 Οκτ, 2018 στις 10:48 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alessandra of Hannover (@alessandradeosmatribute) στις 8 Οκτ, 2018 στις 2:32 μμ PDT

Μετά την τελετή, οι νεόνυμφοι παρέθεσαν γεύμα στο ίδιο κτήμα και σέρβιραν στους καλεσμένους μπύρα από το ζυθοποιείο της οικογένειας La Casa de Alba.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @mehatraidomargaritas στις 8 Οκτ, 2018 στις 1:07 μμ PDT

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως ο γάμος ήταν ένα υπέρλαμπρο γεγονός καθώς ο γαμπρός είναι εγγονός της αείμνηστης δούκισσας της Άλμπα ή αλλιώς María del Rosario Cayetana Alfonsa Victoria Eugenia Francisca Fitz-James Stuart y de Silva, γνωστή ως η πλουσιότερη γυναίκα της Ισπανίας.

Ως αρχηγός του Οίκου της Άλμπα, το χαρτοφυλάκιό της περιελάμβανε κάστρα, παλάτια, εξοχικές κατοικίες και γη σε όλη την Ισπανία – με το πιο διάσημο να είναι το Liria Palace στη Μαδρίτη, όπου και γεννήθηκε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eugenia Garavani (@eugeniagaravani) στις 7 Οκτ, 2018 στις 10:49 πμ PDT

Το συγκεκριμένο παλάτι θεωρείται ότι φιλοξενεί 249 ελαιογραφίες διάσημων καλλιτεχνών όπως οι Ρέμπραντ, Γκόγια, Βαν Ντάικ και Ρούμπενς, καθώς και την Βίβλο της Άλμπα που χρονολογείται από το 1430.

Η δούκισσα πέθανε το 2014 σε ηλικία 88 ετών, μετά από μια μάχη με πνευμονία και άφησε την περιουσία της και από ένα κάστρο στα έξι παιδιά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

En el #lunesdepeinado de hoy quería enseñaros el tocado que #sofiapalazuelo lució en su boda este fin de semana. Me encanta la sencillez de esta chica, no podía ir más elegante, aunque aparentemente pareciera que no llevaba nada especial, es ese no sé que del ‘menos es más‘ que me deja sin palabras.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Di que SÍ (@diquesitv) στις 8 Οκτ, 2018 στις 11:29 πμ PDT

Τα 8 εγγόνια της, συμπεριλαμβανομένου του Huescar, λέγεται ότι έχουν κληρονομήσει ένα σημαντικό κομμάτι της περιουσίας της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ