Παραιτήθηκε η πρόεδρος της ΕΡΤ 3 Κατερίνα Σαρικάκη που διαμένει μόνιμα στη Βιέννη - iefimerida.gr

Παραιτήθηκε η πρόεδρος της ΕΡΤ 3 Κατερίνα Σαρικάκη που διαμένει μόνιμα στη Βιέννη

Κατερίνα Σαρικάκη (Φωτογραφία: makthes)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τη Βιέννη, που διαμένει μόνιμα, απέστειλε την παραίτησή της η πρόεδρος της ΕΡΤ3, Κατερίνα Σαρικάκη, ένα χρόνο μετά τον διορισμό της.

Οπως αναφέρει το makthes, η κα Σαρικάκη δεν κοινοποίησε την επιστολή παραίτησης στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ 3, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι στα γραφεία της διοίκησης να μάθουν τυχαία την είδηση.

Οι λόγοι παραίτησης δεν είναι γνωστοί, καθώς την επιστολή έχει στην κατοχή του μόνο ο Βασίλης Κωστόπουλος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κα Σαρικάκη διαμαρτυρόταν καθώς δεν της είχαν δοθεί οι αρμοδιότητες, που είχε συμφωνήσει. Αλλες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι η πρώην πρόεδρος της ΕΡΤ3 θα αναζητήσει έμμισθη νέα θέση σε κάποιον οργανισμό, καθώς η θέση της προέδρου της διοικούσας της ΕΡΤ3 ήταν περισσότερο τιμητική.

Πάντως, η κα Σαρικάκη λόγω των υποχρεώσεων της στο Πανεπιστήμιο της Βιέννης, δεν βρισκόταν τακτικά στη Θεσσαλονίκη, παρά εμφανιζόταν μόνο ανά αραιά χρονικά διαστήματα για υπηρεσιακούς λόγους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κατερίνα Σαρικάκη Ερτ3 παραίτηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ