Αλλο πριν κι άλλο μετά -Το φόρεμα της Ελενας Γαλύφα μεταμορφώθηκε στο γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου [εικόνες] - iefimerida.gr

Αλλο πριν κι άλλο μετά -Το φόρεμα της Ελενας Γαλύφα μεταμορφώθηκε στο γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου [εικόνες]

H fashion blogger Έλενα Γαλύφα στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου/ Φωτογραφία: elenagalifa/Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λαμπερές εμφανίσεις με την υπογραφή διάσημων σχεδιαστών, φορέματα και σύνολα με fashionable άποψη, έντονα χρώματα, prints, παγιέτες, μικρές λεπτομέρειες κεντημένες στο χέρι: οι στιλιστικές επιλογές των καλεσμένων στο γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου είχαν ενδιαφέρον.

Η Αθηνά Οικονομάκου δεν έχει κρύψει την αγάπη της για τη μόδα, το ίδιο και πολλές από τις γυναίκες που έδωσαν το παρών στο γάμο της.

Μια από τις καλεσμένες που έλαμψε -κυριολεκτικά- στο γάμο της ηθοποιού ήταν η επιδραστική fashion blogger, Έλενα Γαλύφα.

Πάνω από 120.000 followers ακολουθούν τον λογαριασμό της στο Instagram: ένα fashion Instagram account που η ίδια ανανεώνει συνεχώς ακολουθώντας ό,τι καινούριο και stylish κάνει την εμφάνισή του στο fashion κόσμο.

H Έλενα Γαλύφα επέλεξε ένα φόρεμα με την υπογραφή του οίκου Deux Hommes. Μόνο που αυτό το φόρεμα έχει μια ιδιαιτερότητα: να αλλάζει μορφή.

Οι φωτογραφίες που δείχνουν την ιδιαιτερότητα του φορέματος της Έλενας Γαλύφα, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΛΕΝΑ ΓΑΛΥΦΑ ΓΑΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ