Train Stories: Το νέο lifestyle περιοδικό της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κάνει πιο ευχάριστα τα ταξίδια μας - iefimerida.gr

Train Stories: Το νέο lifestyle περιοδικό της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κάνει πιο ευχάριστα τα ταξίδια μας

Το νέο περιοδικό της ΤΡΑΙΝΟΣΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη δημιουργία ενός περιοδικού, το Train Stories, προχώρησε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών προς το επιβατικό κοινό.

Στόχος του περιοδικού είναι να κάνει πιο ευχάριστο το ταξίδι των επιβατών σε όλο το Σιδηροδρομικό Δίκτυο, απ’ άκρη σ’ άκρη στην Ελλάδα. Να γίνει ο πιο έγκυρος κι ευχάριστος τρόπος ενημέρωσης στις πολλαπλές δυνατότητες μετακίνησης με τραίνο, καλύπτοντας σφαιρικά το Σιδηροδρομικό Δίκτυο.

Το εξώφυλλο του περιοδικού

Μέσω του Train Stories συστήνεται το νέο πρόσωπο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, επικοινωνούνται τα νέα προϊόντα και οι υπηρεσίες, και παροτρύνονται οι Έλληνες και ξένοι επιβάτες να αγαπήσουν, επιλέξουν, εμπιστευτούν το τραίνο ως τρόπο μετακίνησης.

Αποστολή του περιοδικού είναι να ανοίξει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έναν αμφίδρομο διάλογο με τους επιβάτες ή τους επισκέπτες ενός «τραινικού» προορισμού, αλλά και τις τοπικές κοινωνίες των πόλεων-σταθμών μέσω της προώθησης του πολιτισμού, της κουλτούρας και του τρόπου ζωής στον κάθε τόπο, αναδεικνύοντάς τον με τρόπο που θα ενισχύει την επισκεψιμότητα και την εμπορική κίνηση της τοπικής κοινότητας και οικονομίας.

Ενδεικτικά οι Θεματικές Ενότητες του περιοδικού είναι: τέχνη, πολιτισμός, τοπική κουλτούρα, events, τάσεις, design, αρχιτεκτονική, street art, fashion, τεχνολογία, γεύση, στέκια και παρουσιάσεις προσωπικοτήτων, επιχειρηματιών και δημιουργών.

Πρόκειται για ένα lifestyle περιοδικό, το οποίο θα μπορεί να πάρει δωρεάν μαζί του κάθε επιβάτης. Το κάθε τεύχος θα έχει 3μηνη διάρκεια και θα είναι διαθέσιμο σε Α’ & Β’ θέση σε όλους τους συρμούς εντός Ελλάδος.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ