Fournos Theophilos: Ενας παραδοσιακός ελληνικός φούρνος μόλις άνοιξε στην καρδιά της Νέας Υόρκης [εικόνες] - iefimerida.gr

Fournos Theophilos: Ενας παραδοσιακός ελληνικός φούρνος μόλις άνοιξε στην καρδιά της Νέας Υόρκης [εικόνες]

Fournos Theophilos
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην καρδιά του Μανχάταν μόλις άνοιξε ένας παραδοσιακός ελληνικός φούρνος.

Ο γνωστός επιχειρηματίας Γιώργος Κορρές συνεργάστηκε με τον Νικόλα Πασχαλάκη, o οποίος προέρχεται από τον κλάδο της τεχνολογίας, και δημιούργησαν τον Fourno Theophilo.

Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης και οι New York Times έχουν ήδη κάνει αφιέρωμα για τη νέα γαστρονονική άφιξη του ελληνικού φούρνου στην καρδιά της Νέας Υόρκης.

Στον φούρνο εργάζονται δύο Ελληνες σεφ, ο Γιάννης Τσιάκος και ο Διονύσης Λιακόπουλος, για να μυήσουν τους Νεοϋορκέζους στον κόσμο της ελληνικής κουζίνας.

Παραδοσιακές ελληνικές πίτες (σπανακόπιτες και τυρόπιτες), ελιές από την Καλαμάτα, ειδικό μπαρ με ελληνικό γιαούρτι και άλλα πολλά προσφέρονται σε όσους θα επισκεφθούν τον Fourno Theophilo.

Μέσα στον διώροφο φούρνο υπάρχει επίσης ανοιχτή κουζίνα όπου μπορεί κανείς να δοκιμάσει νόστιμη σαλάτα και σούπα με ελληνικά προϊόντα.

Ο Fournos Theophilos προσφέρει πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο, καθώς και γρήγορα σνακ.

Δείτε τον ελληνικό παραδοσιακό φούρνο στην καρδιά του Μανχάταν στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ