Αποσύρεται η τροπολογία για τις απολύσεις εκπαιδευτικών ιδιωτικών σχολείων - iefimerida.gr

Αποσύρεται η τροπολογία για τις απολύσεις εκπαιδευτικών ιδιωτικών σχολείων

Αποσύρεται η τροπολογία για τις απολύσεις εκπαιδευτικών ιδιωτικών σχολείων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποσύρεται το τμήμα της τροπολογίας που αφορά στις απολύσεις ιδιωτικών εκπαιδευτικών, καθώς, όπως δήλωσε ο υπουργός Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Γιώργος Μπαμπινιώτης, πρέπει να υπάρξει περαιτέρω διάλογος επί του θέματος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μπαμπινιώτης, μετά τη συνάντηση που είχε με εκπροσώπους των ιδιωτικών εκπαιδευτικών, σε γραπτή του ανακοίνωση ανέφερε ότι «από την αναλυτική ανταλλαγή απόψεων, που έγινε χθες με τους εκπροσώπους των ιδιωτικών εκπαιδευτικών, προέκυψε η ανάγκη περαιτέρω διαλόγου και μελέτης του περιεχομένου της τροπολογίας και μάλιστα σε τριμερές επίπεδο (υπουργείο Παιδείας, εκπαιδευτικοί, ιδιοκτήτες εκπαιδευτηρίων), προκειμένου να ενταχθεί σε μια γενικότερη αντιμετώπιση σημαντικών θεμάτων της ιδιωτικής εκπαίδευσης».

Η τροπολογία αποτελούσε τμήμα ευρύτερης, που περιλαμβάνει τις ευεργετικές ρυθμίσεις για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση των παιδιών πολυτέκνων και τριτέκνων, καθώς και ρυθμίσεις για τα πανεπιστήμια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ