Εντοπίστηκαν 13 κιλά ηρωίνης σε σπίτι - εργαστήριο στις Αχαρνές - iefimerida.gr

Εντοπίστηκαν 13 κιλά ηρωίνης σε σπίτι - εργαστήριο στις Αχαρνές

Εντοπίστηκαν 13 κιλά ηρωίνης σε σπίτι - εργαστήριο στις Αχαρνές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα εργαστήριο νόθευσης και συσκευασίας ναρκωτικών ουσιών - με τα όλα του- εντοπίστηκε χθες στις Αχαρνές και συνελήφθησαν δύο Αλβανοί και μία Ελληνίδα για κατοχή και διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα στο διαμέρισμα εργαστήριο που διατηρούσαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, ηρωίνη βάρους 12 κιλών και 975 γραμ., 398 γραμ. κατεργασμένης κάνναβης, 38 γραμ. ακατέργαστης, ένα υποπολυβόλο με γεμιστήρα με δέκα φυσίγγια, ένα περίστροφο με πέντε φυσίγγια, χρηματικό ποσό 4.390 ευρώ, καθώς και ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.

ΟΙ δράστες που συνελλήφθησαν και θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα, δύο Αλβανοί και μία Ελληνίδα συνελλήφθησαν ύστερα από πληροφορίες ότι μέλη οργανωμένης ομάδας διακινούν ποσότητες ναρκωτικών σε ΡΟΜΑ, αλλά και άλλους μικροεμπόρους, κυρίως στις περιοχές των Αχαρνών και του Ζεφυρίου.

Φωτογραφία Αρχείου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ